Σέρβια Κοζάνης: Μέχρι τέλος του έτους το Μητρώο τοπικών παραγωγών

Σέρβια Κοζάνης: Μέχρι τέλος του έτους το Μητρώο τοπικών παραγωγών

Περισσότεροι από 100 τοπικοί παραγωγοί έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα στο Μητρώο που είναι υπό σύσταση στον Δήμο Σερβίων, σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο, Νανά  Γκαμπούρα, η  οποία, μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, τόνισε ότι «μέχρι τέλος του έτους, θα ολοκληρωθεί  η  πρώτη φάση αυτής της διαδικασίας».

Η κ. Γκαμπούρα  ανέφερε ότι «το μητρώο τοπικών παραγωγών, μπορεί να αξιοποιηθεί πολλαπλώς  από τον Δήμο Σερβίων, προκειμένου να ενημερώνονται οι τοπικοί παραγωγοί για τρέχοντα προγράμματα στήριξης και χρηματοδότησής τους, αλλά να υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και τηλεφωνικών-ηλεκτρονικών  παραγγελιών, μέσω ενός site  όπου θα είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι τοπικοί παραγωγοί».

Το  μητρώο τοπικών παραγωγών του Δήμου Σερβίων θα είναι επικαιροποιημένο και ανοιχτό σε όλους τους παραγωγούς  της περιοχής, και, όπως εκτιμά η αντιδήμαρχος Σερβίων, «με την  ολοκλήρωση  της διαδικασίας, θα υπάρχει και μία αναλυτική εικόνα για το προφίλ και την επιμέρους δραστηριότητα των παραγωγών, οι οποίοι καλύπτουν όλο το ηλικιακό φάσμα».

Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια