Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε το μπάνιο σας


Ο καλός και σχολαστικός καθαρισμός του μπάνιου μπορεί να έχει διαφορετική ερμηνεία από διαφορετικούς ανθρώπους, ενώ περισσότεροι, σύμφωνα με τους ειδικούς, τείνουν να «καθοδηγούνται» από οπτικές ενδείξεις για να καθαρίσουν το μπάνιο τους.

Ορισμένες περιοχές στο μπάνιο σας, λοιπόν, πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά, ενώ άλλες περιοχές πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ένα τακτικό πρόγραμμα καθαρισμού μπορεί να αποτρέψει τη συσσώρευση βρομιάς και μικροβίων και να σας εξοικονομήσει χρόνο μακροπρόθεσμα.

Σε αυτό, ωστόσο, στο οποίο συγκλίνουν οι περισσότεροι είναι στο ότι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα το μπάνιο πρέπει να καθαρίζεται ενδελεχώς. Στην περίπτωση, όμως, που σε ένα σπίτι υπάρχουν μικρά παιδιά, τότε αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά.

Για να σταματήσει η εξάπλωση των μικροβίων, ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι η λεκάνη της τουαλέτας πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον 2- 3 φορές την εβδομάδα.

Επίσης, ένα γρήγορο πέρασμα του νιπτήρα με το απαραίτητο απορρυπαντικό και ένα βούρτσισμα της λεκάνης με λίγη χλωρίνη, δεν θα σας πάρει περισσότερο από 5 λεπτά. Χρόνος που μπορείτε να αφιερώσετε τόσο για την δική σας υγιεινή, όσο και για της υπόλοιπης οικογένειας.

από newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια