Κοζάνη: Νέος πρόεδρος στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη ο Β. Παπαποστόλου

Κοζάνη: Νέος πρόεδρος στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη ο Β. Παπαποστόλου

O Bασίλης Παπαποστόλου αναλαμβάνει τα ηνία της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, όπως έγινε γνωστό στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Βασίλης Παπαποστόλου θα είναι ο νέος Πρόεδρος στη Βιβλιοθήκης Κοζάνης μετά την παραίτηση του κ. Γιάννη Μυροφορίδη για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Μάλιστα ο απερχόμενος πρόεδρος μιλώντας στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στην θητεία που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όπως είπε«Πρώτη φορά στη ζωή μου, κάτι που ξεκίνησα, δεν το τελείωσα έτσι όπως ήθελα εγώ» ενώ δήλωσε την στήριξη του και την εκτίμησή στο πρόσωπο του κ. Παπαποστόλου, ενώ ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μιχαηλίδη για την στήριξή του.

O Bασίλης Παπαποστόλου που είναι οικονομολόγος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης|» του Κυριάκου Μιχαηλίδη ενώ είναι ήδη μέλος στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Κοβενταρείου.

Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια