Δεσκάτη: Αγώνας για να μείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Δεσκάτη: Αγώνας για να μείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

Στην πόλη της Δεσκάτης βρέθηκε χθες ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Γιάννη Γιάτσιο, και τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του, Λάμπρο Χατζηζήση και Σάκη Φωλίνα, προκειμένου να δουν το πώς θα αντιμετωπιστεί η πρόθεση της Τράπεζας Πειραιώς για το κλείσιμο του υποκαταστήματος.

Μετά και την τηλεφωνική ενημέρωση που είχε από τον δήμαρχο του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτρη Κορδίλα, ο κ. Κασαπίδης σε δήλωσή του τόνισε ότι αν προχωρήσει η Τράπεζα στο κλείσιμο του υποκαταστήματος, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι αναγκασμένη να διακόψει τη συνεργασία της με τη συγκεκριμένη τράπεζα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο κ. Κορδίλας, αφού επισήμανε ότι ένα ενδεχόμενο κλεισίματος του υποκαταστήματος της συγκεκριμένης τράπεζας θα είναι «αρνητική εξέλιξη» για την περιοχή, καθώς η Δεσκάτη είναι σε μεγάλη απόσταση από την πόλη των Γρεβενών, ανέφερε ότι έχει ήδη έρθει σε επαφές με διευθυντικά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, τα οποία και του ανέφεραν ότι θα λάβουν υπόψη τους προβληματισμούς του.

Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια