ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑΤΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

Η ένταξη μας στο ΝΑΤΟ σαν ενιαίος αμυντικός χώρος με την Τουρκία αποτελεί την αιτία της τραγωδίας που διέρχεται η Ελλάδα εδώ και 68 χρόνια . Δηλαδή μας ένωσαν με μια εχθρική χώρα με διαφορετικές πολιτιστικές αξίες, διαφορετική θρησκεία, η οποία ανέκαθεν έχει επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου και μας υποχρεώνουν έκτοτε να ανεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τις τουρκικές απειλές, τις προκλήσεις, τις παραβιάσεις της Ελληνικής επικράτειας η οποία για τους νατοϊκούς αποτελεί ενιαίο στρατηγικό χώρο- και πάντα να κάνουμε υποχωρήσεις για να παραμείνει η Τουρκία εντός της Ατλαντικής Συμμαχίας. Ακόμη και στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο με τον Αττίλα.
 
Έτσι φθάσαμε στο σημείο να πλειοδοτούμε υπέρ της παραμονής της Τουρκίας στη Δύση με οποιοδήποτε αντάλλαγμα ζητήσει σε βάρος της χώρας μας. Και δυστυχώς όλες σχεδόν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις ήταν δεκτικές αυτών των πιέσεων και παραχωρήσεων υπέρ της Τουρκίας. Τώρα όμως έφθασε ο κόμπος στο χτένι.
 
Μήπως είναι καιρός να διακόψουμε αυτό τον γόρδιο δεσμό της υποδουλώσεως μας στην Τουρκία προς χάριν του ΝΑΤΟ που τόσα δεινά μας έχει φέρει;
 
Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε την λανθασμένη εξωτερική μας πολιτική όπως έκανε και η Τουρκία;  
 
Ήλθε η ώρα να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ στους «συμμάχους» και «εταίρους» μας. Η Τουρκία δεν ανήκει στη Δύση. Για μας είναι εχθρική χώρα με οποιαδήποτε κυβερνητική μεταβολή. Δεν είναι προς το συμφέρον του Δυτικού κόσμου η παραμονή της στη Δύση και εν πάσει περιπτώσει ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να ανεχθεί την παράδοση του στην Τουρκία για να ωφεληθεί η Δύση. Καθαρές δουλειές και όχι μισόλογα Κυρ.Μητσοτάκη.  
 
Αμφικτύων  
16/11/ 2020  
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης  
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών   

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια