Πτολεμαΐδα: Διαμαρτυρία για την απαγόρευση του κυνηγιού 

Πτολεμαΐδα: Διαμαρτυρία για την απαγόρευση του κυνηγιού

Τη διαμαρτυρία του για τη μη εξαίρεση κατά την περίοδο ισχύος των περιοριστικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς της Covid-19, στη μετακίνηση των κυνηγών με σκοπό την άθληση-εξάσκηση στη θήρα εκφράζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, θεωρώντας «άδικη» την απόφαση αυτή -εκπροσωπώντας τους 600 και πλέον κυνηγούς-μέλη του.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, και στους δημάρχους της Π.Ε. Κοζάνης, ο σύλλογος ζητά την παρέμβασή τους προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ώστε να τροποποιηθεί η εγκύκλιος, ή να εκδοθεί διευκρινιστική, στην οποία να συμπεριλαμβάνεται και η με περιοριστικούς όρους μετακίνηση για την άθληση-εξάσκηση των κυνηγών εντός των ορίων της Π.Ε. της κατοικίας τους, τηρώντας τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για τους πολίτες.

Όπως επισημαίνεται στη διαμαρτυρία του Κυνηγετικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, «την ίδια άποψη και στο ίδιο πλαίσιο κινούνται σύσσωμα όλα τα Κυνηγετικά Σωματεία της χώρας», ενώ, ανάλογα, με επιστολή της προς τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Ταγαρά, έπραξε και η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ελλάδος.

ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου 

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια