Τις "χρυσές δουλειές" τις πληρώνει πάντα ο... λαός

Trump, Biden, Ελλάδα 
 
Η εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυκας» πήρε επίσημα θέση υπέρ του Biden.
 
Το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Δημοκρατίας πήρε επίσης επίσημα, μιας και η γυναίκα του θείου Σαμ καταγράφει τα πάντα που σχετίζονται με την πολιτική αυτού του επιπέδου, υπέρ του Biden. 
 
Το σύνολο του κραταιού επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα πήρε επίσης θέση υπέρ του Biden. 
 
Για το ρυπαρό προσωπικό της δημοσιογραφικής προπαγάνδας δεν χρειάζεται να πω λέξη, μιας και επικεντρώθηκαν στον χλευασμό κάθε έκφανσης της πολιτικής του Τραμπ. 
 
Μια διοίκηση Biden-Harris θα ήταν καλύτερη για τους προαναφερόμενους από μια διοίκηση Trump; 
 
Ας ξεκινήσουμε από τον ίδιο τον Trump. Γιατί είναι φιλικός προς την Τουρκία και ουδέτερος προς την Ελλάδα; Φταίει αυτός; 
 
Πρόγονοι του Trump εκδιώχθηκαν από τη Γερμανία, την οποία και αντιπαθεί για αυτό το λόγο. Απολύτως λογικό. Όταν μια κυβέρνηση αποτελεί συνειδητό σκυταλοδρόμο του νεο-Ναζιστικού μορφώματος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, είναι αυτονόητο πως εξυπηρετεί, ως μακρύ χέρι, τα συμφέροντα της Γερμανίας. Της Γερμανίας που αντιπαθεί ο Trump. 
 
Για όσους θεωρούν πως αυτό αποτελεί μια παλιά ξεχασμένη ιστορία, να σημειώσω ότι ο εκπρόσωπος της ΕΕΣΔ, δηλαδή της Γερμανίας, δήλωσε δημόσια ακριβώς πριν ανοίξουν οι κάλπες πως περιμένει ένα New Deal με τις ΗΠΑ, δηλαδή του είπε ξεκάθαρα πως δεν τον θέλουν. Αυτά και ως προς την Ελληνική Δημοκρατία ως κράτος-μέλος της ΕΕΣΔ. 
 
Ο Trump προσωπικά ήρθε να επενδύσει στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο Ελληνικό. Εκδιώχθηκε από τον Καραμανλή, τον Βουλγαράκη και τον Καμμένο κατ’εντολή συγκεκριμένου σοσιαλιστή ολιγάρχη, ο οποίος αφενός ήθελε να κάνει την επένδυση χωρίς να βάλει ευρώ και αφετέρου, επειδή ο Trump ήταν επικίνδυνα μεγάλος γι αυτόν, δεν του είπε, δι’ αντιπροσώπων, «βάλε τα λεφτά σου για να τα χάσεις», όπως λέει πρακτικά σε όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους επενδυτές στην Ελληνική Δημοκρατία, αλλά «σήκω και φύγε τώρα αμέσως».  
 
Αυτό έκανε και ο Trump: έφυγε και πήγε στην Τουρκία. 
Άρα φταίει ο Trump για τη στάση του υπέρ της Τουρκίας; Όχι. 
 
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε πιο... πικάντικες πτυχές των... λύτρων που του πληρώνει ο Ερντογάν για το κάθε ξέπλυμα μέσω τραπεζών συγγενών του, διότι θα πρέπει αντιστοίχως να αναφερθώ και στα αντίστοιχα των Δημοκρατικών.  
 
Νομίζω ότι είναι σαφής η εικόνα: στην Ελλάδα δουλειές μόνο η Γερμανία και οι ντόπιοι κομμουνιστές ολιγάρχες, με μπροστινούς τα μάτια του πολιτικού φιδιού της Ελλάδας: τις φράξιες Σημίτη και Καραμανλή. 
 
Πλήρως δικαιολογημένη η στάση του Trump λοιπόν. 
Ομοίως, πλήρως δικαιολογημένη και η στάση των «δημοσιογράφων» τύπου ΑσπαCία Κοσφακιώνη και των λοιπών ρυπαρών πλιατσικο-επιχειρηματιών και μεσαζόντων του συστήματος. 
 
Πάμε τώρα να διευκρινήσουμε την αδυναμία(;) του πολιτικού προσωπικού να υπερασπιστεί τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ξεκινώντας από το αυτονόητο, δηλαδή τη -με βάση το διεθνές δίκαιο της θάλασσας μονομερή- ανακήρυξη της ΑΟΖ και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων εντός αυτής. 
 
Φταίνε οι Αμερικάνοι; Φταίει ο Τραμπ που προτιμάει την Τουρκία; 
Όχι. 
 
Οι ντόπιοι σοσιαλιστές ολιγάρχες έχουν απαγορεύσει στο (μπροστινό τους, συνεργαζόμενο) πολιτικό προσωπικό να ανακηρύξει ΑΟΖ για να μη χαλάσει η (παράνομη) συμφωνία εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων (εντός της Ελληνικής ΑΟΖ) μεταξύ TPAO και Shell. 
 
Αφού δεν κάνει η Ελλάδα το -σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο- αυτονόητο για να προστατέψει τα εθνικά κυριαρχικά της δικαιώματα, γιατί να το κάνει ο κάθε αλλοδαπός ηγέτης; 
 
Το ίδιο ισχύει και για τον Biden, ο οποίος εξυπηρετεί, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, τα συμφέροντα του διεθνούς Σιωνισμού. Βέβαια, ο ίδιος προσφώνησε την κόρη του ως τον υιό του, συνεπώς δεν είναι να παίρνει κανείς ακριβώς τοις μετρητοίς όσα δηλώνει.
 
Αν -από σπόντα- τα όποια τέλος πάντων συμφέροντα επιθυμεί να εξυπηρετήσει συμπλέουν με αυτά της Ελλάδας, είναι προφανές ότι οι μόνοι που θα έχουν όφελος είναι οι εκθειαζόμενοι από την εφημερίδα ΑΥΓΗ για τον συντροφικό (κομμουνιστικό) τους αγώνα με σκοπό την υλοποίηση του πραξικοπήματος του 1973 και την απώλεια της Κύπρου με αντάλλαγμα την εγκαθίδρυση του σοσιαλιστικού καθεστώτος της Μεταπολίτευσης.
 
Το καλύτερο στην ιστορία αυτή δεν είναι τα πιστεύω του Biden, αλλά η Harris, που ορισμένοι στον κύκλο της καμπάνιας των Δημοκρατικών διέρρεαν έντονα πως θα αναλάμβανε τη θέση του Προέδρου των ΗΠΑ εντός 6-9 μηνών λόγω αδυναμίας του Biden να ασκήσει τα καθήκοντά του. Το σενάριο αυτό είναι ακραίο, μόνο και μόνο επειδή πολύ δύσκολα θα άντεχε 9 μήνες ο Biden. 
 
Όπως διέρρευσε ο σοσιαλιστικός ανθρωπισμός του Biden, καλύπτοντας την παιδοφιλία του υιού του, έτσι θα διαρρεύσει και η σχέση της Harris με ακραίους μουσουλμανικούς πυρήνες μέσω μπροστινάδικων τύπου TIKA της MIT. Τότε θα αποδειχθεί και η επικίνδυνη αφέλεια(;) όσων θεώρησαν πως έπρεπε, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Ελληνισμού, να πάρουν θέση υπέρ του Biden. 
 
Αυτά μοιάζουν... εξωτικά για όσους παίρνουν το... σκονάκι του Μαξίμου και προσπαθούν να συνδράμουν το πολιτικό και επιχειρηματικό προσωπικό της Μεταπολίτευσης στον επιθανάτιο βρόγχο του.  
 
Για τους ελάχιστους που έχουν ιδία γνώση και πρόσβαση σε πληροφόρηση του παράλληλου σύμπαντος, η προσέγγιση είναι πιο ξεκάθαρη: βλέπουν τον ντόπιο Gaddafi και την πολιτικο-δημοσιογραφική του αυλή στα καλύτερά του, ακριβώς όπως ήταν και ο Muammar πριν την βόλτα στην καρότσα του αγροτικού. 
 
Τραγική ειρωνεία: ο Gaddafi χλεύαζε τον Hosni Mubarak γι αυτό που του συνέβη... 
Η κεντρική λεωφόρος του Κοσσόβου ονομάζεται Bill Clinton boulevard, προς τιμή του ευεργέτη τους. Ανθρωπιστές οι Δημοκρατικοί, δεν κάνουν πολέμους. Η φωτογραφία του άρθρου είναι την ημέρα του εορτασμού της εθνικής τους «ημέρας ανεξαρτησίας» πέρσι τον Ιούνιο, παρουσία του... Bill Clinton και της ταπεινότητάς μου, που έτυχε να βρίσκεται εκεί.  
 
Τί σχέση μπορεί να έχει το Κόσσοβο με την επιρροή του Προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα; 
 
Η απάντηση βρίσκεται στη ροή ξεπλύματος χρήματος από χρυσό και δολάρια σε ευρώ, από την Τουρκία στο Κόσσοβο και πάλι πίσω στην Τουρκία -και όχι μόνο- με σκοπό την χρηματοδότηση της μεταναστευτικής και οικονομικής τρομοκρατίας και της διαφθοράς των αξιωματούχων της ΕΕ και των κυβερνήσεων των κρατών-μελών.  
 
Ψιλά γράμματα μεν για τον σύντροφο Κωστίδη, η ουσία δε για όσους εντός των υπηρεσιών των ΗΠΑ σκέφτονται πιο Ελληνικά (εξυπηρετώντας το συμφέρον των ΗΠΑ) από την πλειοψηφία των συνδικαλιστών του πατριωτισμού στην Ελλάδα.  
 
Ενδεχομένως και η άκρη του νήματος στο πουλόβερ του «η Τουρκία αποτελεί τον ελέφαντα στο δωμάτιο της Δύσης» που καταφέραμε να αποτελέσει κοινός τόπος στις δεξαμενές σκέψεις και στα έντυπα όλου του πλανήτη. 
 
Η διαπίστωση έγινε συνειδητότητα, αλλά όλοι έψαχναν τον τρόπο για να ξεφορτωθούν το πρόβλημα χωρίς να πιάσουν αυτοί τον μουτζούρη.  
Τον βρήκαμε και αυτόν. Καλή μετεκλογική συνέχεια. 
 
Anaconda 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια