Δεσκάτη: Τρία νέα κρούσματα Covid-19 σε άτομα νεαρής ηλικίας

Δεσκάτη: Τρία νέα κρούσματα Covid-19 σε άτομα νεαρής ηλικίας

Ανησυχία προκαλούν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης, οι τρεις νέες μολύνσεις με SARS-CoV-2 στην πόλη της Δεσκάτης, καθώς τα άτομα που έχουν διαγνωστεί είναι νεαρής ηλικίας. Οι τρεις αυτές μολύνσεις έχουν να προστεθούν σε άλλες δύο, που είχαν διαγνωστεί τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ο προβληματισμός έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποια από αυτά τα άτομα συμμετείχαν σε πάρτι νεολαίας που είχε γίνει την προηγουμένη εβδομάδα.

Με απόφαση του δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης σήμερα και αύριο θα είναι κλειστά το γυμνάσιο και το λύκειο, καθώς υπάρχουν ύποπτα συμπτώματα ίωσης σε μεγάλο ποσοστό  παιδιών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης Κορδίλας, αφού τόνισε ότι «τα πράγματα δεν πάνε καλά με το ζήτημα του κορονοϊού», πρόσθεσε ότι «δεν μπορεί τα παιδιά να συνωστίζονται, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, σε καφετέριες και μπαράκια», ενώ ανέφερε ότι ήδη έχουν παρθεί 20 δείγματα παιδιών για να διαπιστωθεί αν είναι θετικά στην Covid-19.

Ο κ. Κορδίλας, επειδή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, έθεσε τον εαυτό του σε κατ’ οίκον περιορισμό έως ότου ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα.

Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια