Πως να τερματίζετε αυτόματα τα meetings στο Microsoft Outlook

Εάν όλη την ημέρα βρίσκεστε σε meetings, αφήστε το Microsoft Outlook να σας βοηθήσει αλλάζοντας αυτόματα την ώρα λήξης, ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε στο Outlook client του Outlook είτε στο web app του Outlook.

Πολλές ρυθμίσεις στον desktop client του Οutlook θα συγχρονιστούν με το web app και το αντίστροφο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα το κάνουν. Εάν χρησιμοποιείτε τόσο τον client όσο και το web app, θα πρέπει να κάνετε τις ρυθμίσεις και στα δύο. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο.

Τερματισμός των meetings που τελειώνουν νωρίτερα στον client του Outlook

Για να τερματίσετε τα meetings που τελειώνουν νωρίτερα στον client του Microsoft Outlook, ανοίξτε το File > Options > Calendar και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Calendar Options”.

Outlook

Επιλέξτε το πλαίσιο “End appointments and meetings early” και επιλέξτε πότε το Οutlook πρέπει να τερματίσει το meeting. Οι επιλογές είναι σε “Less than one hour” και “One hour or longer”. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο “OK”.

Outlook

Είστε έτοιμοι! Μπορείτε να επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή για να αλλάξετε τη χρονική περίοδο ή για να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία “End appointments and meetings early”.

Τερματισμός των meetings νωρίτερα στην εφαρμογή Web του Outlook

Για να τερματίσετε τα meetings στο web app του Microsoft Οutlook, κάντε κλικ στην επιλογή Settings > View All Outlook Settings.

Outlook

Από το μενού “Settings”, επιλέξτε Calendar > Events And Invitations.

Επιλέξτε το πλαίσιο “End appointments and meetings early” και επιλέξτε πότε το Οutlook πρέπει να τερματίσει το meeting. Οι επιλογές είναι “Less than one hour” και “One hour or longer”. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή “Save”.

Outlook

Μπορείτε να επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή για να αλλάξετε τη χρονική περίοδο ή να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία “End appointments and meetings early”.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

από secnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια