Θεσσαλονίκη εκπέμπει S.O.S.

Του Στέλιου Παπαθεμελή* 
 
(περί COVID-19): ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ Εδώ και Τώρα!
Κλείστε ΑΜΕΣΩΣ (αν και κρίσιμα καθυστερημένα) τις χερσαίες ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ του Βορρά. (= Πύλες του Άδου!)

:ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ, ΕΥΖΩΝΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ (και ό,τι άλλο.)
 
Διότι ολόκληρο το καλοκαίρι, χωρίς ούτε μία 14ήμερη καραντίνα, με ελλιπείς ελέγχους και μετρήσεις περνούσαν αδιακρίτως στην Ελλάδα (ξέφραγο αμπέλι) συρφετοί του Δολοφόνου ιού καθημερινά: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, και παντού. 
 
Τσουνάμι από τον ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ! Σέρβοι, Βούλγαροι, χώρες ιδιαίτερα βεβαρημένες από τον covid-19. Το ίδιο στους Ευζώνους. Έλεγχοι; Από Ελλάδα μικρή μερίδα, ή ενδεικτική. Περισσότερο αρκούσε ένα πιστοποιητικό υγείας από τη χώρα προέλευσης, που κατά γενική κατακραυγή, ήταν πλαστογραφημένο, από - γνωστές και συνήθεις στη Βουλγαρία – σπείρες απατεώνων. (Αλήθεια; Ψέματα; Ποιος το έψαξε;)
 
 Τουριστικό όφελος; Μηδενικό ή και αρνητικό, αφού συνωστίζονταν (στα ωραιότερα λιμανάκια της Χαλκιδικής) με τροχόσπιτα εκτός κάμπινγκ και αφήνοντας στο ντούζ κονσερβοκούτια του Ζάεφ και … άφθονες καρπουζόφλουδες! 
 
Δηλαδή αγόραζαν και κανένα καρπούζι! 
Σήμερα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, αρκεί μόνο το Χαρτί της χώρας Προέλευσης. 
Έτσι φτάσαμε στην ανεξέλεγκτη σημερινή κατάσταση. 
Τα Κόμματα αρκούνται στην μικροπολιτική κριτική, αποβλέποντας σε κομματικά οφέλη. 
 
«Ξυπνήστε Πατριώτες!» Σήμερα, κατεπειγόντως, τώρα, απαιτείται πνεύμα ενότητας, συνεργασίας, πολλής δουλειάς, να πέσουμε όλοι με τα μούτρα, να ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Καθένας στον τομέα του! Με καθολική αυστηρή πειθαρχεία. 
 
Με σωτήρια Δράση στο εσωτερικό, πλάι στον ηρωικό ιατρικό κόσμο. 
Πρώτα όμως και Αμέσως η Πολιτεία να ανακόψει τη συνεχιζόμενη εισροή του Ιού από το Εξωτερικό. 
 
Να δούμε μέσα στη χώρα τη Δουλειά μας. 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ τις επικίνδυνες χερσαίες Πύλες Εισόδου του Βορρά. 
 
Επιπλέον δύο χρήσιμες συμβουλές. Ενημερώστε (Κρατική Τηλεόραση) πληρέστερα τους πολίτες. Δίνετε, π.χ. 1)τα επίπεδα της Νόσου των γειτόνων μας. 2) Να αναφέρεστε, όχι μόνον στα αρνητικά Δεδομένα- των ίδιων πάντα Χωρών:(Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αμερική,…) αλλά και στα επιτεύγματα χωρών που πήγαν καλά ή ΚΑΛΛΙΣΤΑ, όπως η Κίνα. Εκθέστε τρόπους και μέσα που χρησιμοποίησαν, για να τους μιμηθούμε, και … για να αναπνεύσουμε λίγη αισιοδοξία! 
 
Όλοι μαζί, με ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ, «εν μέσω λοιμών, σεισμών, καταποντισμών», με Θάρρος και Αγώνα να σταθούμε ΟΡΘΙΟΙ. Και … θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
 
* Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια