Πρώτοι σε θανάτους παγκοσμίως, δεύτεροι σε αυστηρότητα! Το κατάντημα της ασέβειας στην πατρίδα μας.....

Την ώρα που ακόμα ηχούν στα αυτιά των Ελλήνων οι πανηγυρισμοί του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη για τις εξαιρετικές επιδόσεις της χώρας μας έναντι του Βελγίου, πανηγυρισμοί που ήταν το λιγότερο ανήθικοι -έστω ότι δεν ήταν και λανθασμένοι-, ουκ ολίγα έγκριτα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού έκαναν το Σαββατοκύριακο αναφορά στη θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας σε νέους θανάτους! 
 
Οι «Financial Times» με σχετικό διάγραμμα έδειχναν τη μακάβρια πρωτιά της χώρας μας σε νέους θανάτους ανά 100.000 κατοίκους, καθώς, συγκεκριμένα, η Ελλάδα από τις 24 Νοεμβρίου πέρασε τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη Βρετανία στον μέσο όρο νέων θανάτων από κορονοϊό.
 
Στις 24 Νοεμβρίου η Ελλάδα κατέγραφε 0,78 νέους θανάτους, την ώρα που ο μέσος όρος της Ε.Ε. ήταν 0,76, της Βρετανίας 0,66 και των ΗΠΑ 0,48. Την Τετάρτη (25/11/2020) η Ελλάδα κατέγραφε, από 0,78 της προηγούμενης μέρας, 0,82 νέους θανάτους, την Πέμπτη (26/11/2020) 0,87 και την Παρασκευή (27/11/2020) άγγιζε το 0,91%.
 
Από την περασμένη Τρίτη η καμπύλη νέων θανάτων της Ελλάδας ανά 100.000 πληθυσμού είναι σχεδόν κατακόρυφη, παρά τη μείωση των κρουσμάτων που καταγράφεται σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, η οποία δεν φαίνεται να συμβαδίζει με τον αριθμό των ασθενών που χάνουν τη ζωή τους, δείγμα ανησυχητικό και εξόχως προβληματικό.
 
Την ίδια ώρα και το πρακτορείο Reuters αναφερόταν στον τραγικό αριθμό-ρεκόρ νέων θανάτων που σημειώθηκαν το Σάββατο (121 νεκροί από Cοvid-19 και 1.747 νέα κρούσματα), κάνοντας ειδική αναφορά και στον ανεπαρκή αριθμό Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.
 
Ακόμα ένας πίνακας γροθιά στο στομάχι ήταν κι αυτός που δημοσιοποιεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (European Centre for Disease Prevention and Control -ECDC), σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα στις 27 Νοεμβρίου ξεπερνούσε τον μέσο όρο νεκρών/εκατομμύριο πληθυσμού κάθε ηπείρου! Μια «επιτυχία» που πιστώνεται στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στους αρμόδιους κ. Κικίλια, Τσιόδρα και Χαρδαλιά για το ανύπαρκτο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας. 
 
Οι θυσίες πάνε στράφι
 
Οσο και να εγκαλεί η κυβέρνηση όσους αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των μέτρων και την ακρίβεια στην καταγραφή των κρουσμάτων πως πριονίζουν την εθνική ομοψυχία, οι αριθμοί δείχνουν το αντίθετο! Η αναποτελεσματικότητα (μήπως και η ανικανότητα;) του κυβερνητικού μηχανισμού αποτελεί τροχοπέδη στις τεράστιες θυσίες που έχει υποστεί τους τελευταίους μήνες ο ελληνικός λαός.  
 
Δείτε για παράδειγμα το γράφημα που παρουσιάζει η «δημοκρατία» και στο οποίο καταγράφεται η αυστηρότητα των μέτρων που εφαρμόστηκαν στην Ευρώπη με βάση εννέα δείκτες από το πότε και για πόσο έκλεισαν τα σχολεία, ποιες απαγορεύσεις στις μετακινήσεις εφαρμόστηκαν και για πόσο κ.ά.  
 
Τα συγκεκριμένα στοιχεία, που προέρχονται από την έγκυρη διαδικτυακή έκδοση Our World in Data (OWID), δείχνουν πως στη Ελλάδα εφαρμόστηκαν στο δεύτερο κύμα τα πλέον σκληρά μέτρα στην Ευρώπη! Τα αποτελέσματα τα ζουν εκατοντάδες οικογένειες στη χώρα μας που θρηνούν καθημερινά νεκρούς… Και στην κυβέρνηση μιλούν με συνθήματα και ψάχνουν εχθρούς, την ίδια στιγμή που θα έπρεπε να αναζητούν εντός του κυβερνητικού μηχανισμού τους υπευθύνους για τη σημερινή δραματική κατάσταση. 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Μπορεί το άρθρο να ρίχνει το φταίξιμο στην ανίκανη κυβέρνηση και στις μαριονέττες του ΠΟΥ λοιμωξιολόγους του συστήματος... όμως όλοι ξέρουμε οτι η αιτία είναι άλλη του καταντήματος της πατρίδας μας.... 
 
Μπορεί όλοι να εκθείαζαν το Μητσοτάκη στην αρχή της επιδημίας για τα έγκαιρα μέτρα που πήρε για το ότι σωθήκαμε με πολύ λίγους νεκρούς και κρούσματα.... Ομως η αληθινή προστασία ήταν του Θεού, της Παναγιάς μας και των Αγίων Του..
 
Και τελικά τι συνέβει; 
Ο Θεός δεν ενδιαφέρεται για την ασέβεια των κυβερνώντων όμως όταν σε αυτήν υποκύπτουν δείχνοντας επίσης ασέβεια και οι "πιστοί" αλλά και οι διοικούντες την Εκκλησία τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή..
 
Δείξαμε ασέβεια στην περίοδο του ΠΑΣΧΑ, δείξαμε ασέβεια σε μεγάλους Αγίους, τον Αγιο Σπυρίδωνα, τον Αγιο Δημήτριο, προχθές στον Αγιο Ανδρεα... και η ασέβεια θα συνεχιστεί και τα Χριστούγεννα με τις εντολές των άθεων νεοταξιτών... 
Κι έτσι απο ουραγοί στην επιδημία πάμε για μαύρο πρωτάθλημα...

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια