«Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης

Τη μάχη με τον θάνατο έχασε σε ηλικία 67 ετών o πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών – Φαρμακευτικών συλλόγων, Δημήτριος Δαϊρούσης.

Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός για τη δοτικότητα και την προσφορά του, είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό από τις αρχές Νοεμβρίου και έδινε μέχρι σήμερα τη δική του μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου είχε διακομιστεί εδώ και ημέρες. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όλη την κοινωνία της Κοζάνης. Ήταν ο μακροβιότερος πρόεδρος, με ενεργή συμμετοχή στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, και υπήρξε επί πολλά χρόνια δραστήριο στέλεχος του κλάδου, τόσο στον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο, όσο και στον Πανελλήνιο Σύλλογο, καθώς επίσης και στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Δυτικής Μακεδονίας  και Ελλάδος.

Αφήνει πίσω του πίσω του ένα σημαντικό έργο, που με ανιδιοτέλεια πρόσφερε στον συνάνθρωπό του.

Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Κοζάνης, καθώς και ο Συνεταιρισμός Φαρμακευτικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας, ενώ δεκάδες μηνύματα έχουν αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι του Δημήτρη Δαϊρούση.

Η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης:

«Με θλίψη και ιδιαίτερη συγκίνηση ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ και οι ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ αποχαιρετούμε τον Πρόεδρό μας ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΑΪΡΟΥΣΗ που έφυγε πάνω στο καθήκον, μαχόμενος μέχρι τέλους για την φροντίδα και την υγεία των ασθενών του.

Άνθρωπος που έζησε μια ζωή με ενεργή συμμετοχή στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, μια εμβληματική μορφή με ήθος και αρχές που στάθηκε σε όλους μας πατέρας, φίλος, αδελφός και προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην κοινωνία.

Υπήρξε επί πολλά χρόνια δραστήριο στέλεχος του κλάδου, τόσο στον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο όσο και στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο καθώς και επίσης στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος και στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Δυτικής Μακεδονίας.

Η Φαρμακευτική οικογένεια είναι από σήμερα φτωχότερη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη.»

Συλλυπητήριο μήνυμα Συνεταιρισμού:

«Το ΔΣ και το προσωπικό του ΣΥ.Φ.ΦΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ΣΥΝ. Π.Ε. εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μακροβιότερου Προέδρου του Συνεταιρισμού και πολυαγαπημένου φίλου Δημητρίου Δαϊρούση, που μέχρι τέλους, υπηρέτησε τις αρχές και τους θεσμούς τους οποίους πρέσβευε.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του  και από την οικογένεια της ΕΡΤ Κοζάνης. Καλό ταξίδι αγαπημένε Πρόεδρε.»

Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου 

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια