Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι παραδώσαμε εθνική κυριαρχία;

Ως γνωστόν, οι Τούρκοι με στρατηγικό σχέδιο και με τις ευλογίες των Γερμανών συνεχίζουν ατελείωτα να κάνουν σουρωτήρι την εθνική μας κυριαρχία και οι κυβερνώντες το παίζουν τουρίστες χαζεύοντας κολώνες και βγάζοντας φωτογραφίες πολυελαίων, απορρίπτοντας ένα ελληνο-γαλλικό αμυντικό σύμφωνο που θα μας έδινε λύσεις, όπως και αρνούμενοι να ενεργοποιήσουν το διεθνές δικαίωμά μας για τα 12 ν.μ., αλλά και μη ολοκληρώνοντας την ΑΟΖ με Αίγυπτο και Κύπρο.
 
Οι Τούρκοι δηλώνουν δεξιά-αριστερά ότι εφ’ όσον δεν υπάρχουν αντιδράσεις, όλες αυτές οι περιοχές είναι δικές τους και έρχονται τα γεωτρύπανα.
 
Η απορία είναι η εξής: 
 
Ας υποθέσουμε ότι οι Τούρκοι φεύγουν και δεν ξαναενοχλούν. Αν εμείς «αύριο», με την οποιαδήποτε κυβέρνηση, θελήσουμε να κάνουμε έρευνες στην ίδια περιοχή, οι Τούρκοι θα μας κοιτάνε σαν ηλίθιοι, όπως κάνουμε εμείς τώρα ή θα αντιδράσουν; Χάθηκαν αυτές οι περιοχές ή όχι; Τη στιγμή που δεν λογαριάζουν ΗΠΑ, Ρωσία, ΕΕ και όποιον άλλο, θα υπολογίσουν εμάς που με το παραμικρό σκύβουμε το κεφάλι και τρώμε τις σφαλιάρες των κολλητών τους Γερμανών; Κατά τα άλλα νικήσαμε στον ΒΠΠ. 
 
Αξίζει ένα μεγάλο «εύγε» στα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία ενημερώνουν ανελλιπώς τον κόσμο για τον ιό και έχουν σπρώξει κάτω από το χαλί τα εθνικά θέματα. Τα 30 πετσοαργύρια τελικά έχουν κάνουν το θαύμα τους, ακόμα και ενάντια στην πατρίδα. 
 
Δημήτρης Μ. 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια