Το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας στο 4o EU jobs and Mobility Roadshow


Το 4ο EU Jobs and Mobility Roadshow διοργανώνει την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου, στις 11, το Ελληνικό Δίκτυο των Europe Direct, με τη συμμετοχή και του Europe direct της Δυτικής Μακεδονίας, και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Το EU Jobs and Mobility Roadshow ξεκίνησε «δειλά» το 2016, και ταξίδεψε στη Βόρεια Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, και μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις, 8 πόλεις συνάντησης, δεκάδες εκπροσώπους φορέων και εκατοντάδες συμμετέχοντες, το EU Jobs and Mobility Roadshow, αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση γνώσης και παροχής πληροφόρησης. Tο περιεχόμενο διευρύνεται, μεταφέρεται σε ψηφιακό περιβάλλον και απευθύνεται πλέον πανελλαδικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να παρακολουθήσει τις θεματικές που τον αφορούν, εύκολα και άμεσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

To «παρών» στην εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν 35 εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, φορέων, οργανώσεων και επιχειρηματιών, δίνουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, και ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Οι θεματικές που θα συζητηθούν αφορούν:

1. τις αλλαγές στην αγορά εργασίας που φέρνουν η Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και η Ψηφιακή Εποχή,

2. τη Νεανική Επιχειρηματικότητα,

3. τις Ευκαιρίες Κινητικότητας των Νέων,

4. την Κατάρτιση, τις Δεξιότητες και την Εύρεση Εργασίας.

Η διοργάνωση απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και σε πιο στοχευμένες ομάδες ,όπως οι φοιτητές, οι νέοι απόφοιτοι, οι μακροχρόνια άνεργοι.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και παρακολουθήστε την εκδήλωση live μέσω της αντίστοιχης σελίδας στο Facebook και στο YouTube με τίτλο: EU Jobs & Mobility Roadshow.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια