Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Duo για βιντεοκλήσεις στον ιστό

Google Duo
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές βιντεοκλήσεων για να διαλέξετε, αλλά το Google Duo μπορεί να είναι το πιο απλό. Λειτουργεί με συσκευές iPhone, iPad και Android, ακόμη και στον ιστό σε πρόγραμμα περιήγησης. Θα σας δείξουμε πώς λειτουργεί στο τελευταίο.

Η χρήση του Google Duo στον ιστό είναι απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τα ίδια credentials (συμπεριλαμβανομένου του τηλεφωνικού αριθμού) που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του Duo λογαριασμού σας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε εφαρμογές.

Αρχικά, μεταβείτε στη διεύθυνση duo.google.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως ο Chrome.

Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στον Google λογαριασμό σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Try Duo for Web”.

Google Duo

Αφού συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός που εμφανίζεται ταιριάζει με αυτόν στον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Next”.

Η Google θα στείλει ένα μήνυμα κειμένου στο τηλέφωνό σας με έναν κωδικό επαλήθευσης. Πληκτρολογήστε αυτόν τον αριθμό για να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας. Εάν δεν λάβατε το μήνυμα, κάντε κλικ στην επιλογή “Resend SMS” ή “Call Me”.

Google Duo

Ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, το Google Duo ενδέχεται να ζητήσει άδεια για την αποστολή ειδοποιήσεων σχετικά με τις εισερχόμενες κλήσεις. Κάντε κλικ στο “Got It” εάν δείτε αυτό το μήνυμα και θέλετε να συμμετάσχετε.

Google Duo

Κάντε κλικ στην επιλογή “Allow” στο αναδυόμενο παράθυρο ζητώντας άδεια για το “Show Notifications”.

Τώρα που είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Duo για πραγματοποίηση ή λήψη κλήσεων. Κάντε κλικ στην επιλογή “Start a Call” για να αναζητήσετε κάποιον από τον αριθμό τηλεφώνου ή το email του. Επιλέξτε “Create a Group Link” για να ξεκινήσετε μια ομαδική κλήση.

Google Duo

Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, θα δείτε μια γραμμή εργαλείων στην κορυφή με τα ακόλουθα εικονίδια:

  • Μικρόφωνο: Κάντε κλικ σε αυτό για σίγαση του μικροφώνου σας.
  • Βιντεοκάμερα: Κάντε κλικ σε αυτό για να απενεργοποιήσετε την κάμερά σας για μια κλήση μόνο με ήχο.
  • Λειτουργίες ευρείας / κατακόρυφης εικόνας: Κάντε κλικ σε αυτό για εναλλαγή μεταξύ των καταστάσεων οριζόντιου και κατακόρυφου βίντεο
  • Λειτουργία πλήρους οθόνης: Κάντε κλικ σε αυτό για να κάνετε την βίντεο κλήση σε πλήρη οθόνη.
  • Ρυθμίσεις: Κάντε κλικ σε αυτό για να επιλέξετε το μικρόφωνο και την κάμερα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Κάντε κλικ στο «End Call» στο κάτω μέρος για να τερματήσετε την κλήση.

Τώρα, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το Google Duo στον ιστό! Είναι ένας βολικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μία από τις καλύτερες υπηρεσίες βιντεοκλήσεων της αγοράς χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια άλλη εφαρμογή.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

από secnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια