ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΑΝ (βιντεο)

 

από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Σε αυτό το μεγάλο σχέδιο του ανεξέλεγκτου, μαζικού και πολυποίκιλου αποικισμού της Ευρώπης και κυρίως της Ελλάδος δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε πόσο καλά ενορχηστρωμένο είναι τόσο σε επίπεδο ατόμων όσο και βάθος χρόνων. Ο ένας λαγός μετά τον άλλο αναλαμβάνει τα ηνία και συνεχίζει το έργο που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κι αυτό το ευνοεί ο ιός.
 
Ένα έργο που έχει τραγικές συνέπειες σε πολλά επίπεδα, από την γενετική ανάμιξη των πληθυσμών, ως την καταστροφή κάθε κουλτούρας με σημαντικοτερη την Ελληνική και τους κινδύνους ασφαλείας. Παράλληλα όλα τα προηγούμενα χρόνια οι ελεγκτές της πληροφορίας είχαν καταστήσει σαφές ότι αυτό το θέμα δεν πρέπει να αγγίζεται γι’αυτό και χρησιμοποιούσαν τη λέξη ρατσιστής με τον ίδιο τρόπο που λένε τώρα τη λέξη αρνητής.
 
Όπως πάντα σε αυτό το μεγάλο πλάνο οι ρίζες πηγαίνουν βαθιά στο χρόνο και βλέποντας το έργο του κόμη Κούντενχοφ Καλέργκι ξετυλίγεται ένα μπαραζ συνδέσεων που δείχνουν πόσο επιμελώς η χώρα μας μπροστά στα μάτια μας έχει μπλεχτεί σε μια ακόμα τρομερή πλεκτάνη ξέρεις ποιανού. 
 
 
Να επισημάνουμε ότι το νεοταξικό Youtube δεν άντεξε ούτε το μικρό ολιγόλεπτο βίντεο παρουσίασης της νέας εκπομπής του Αγγελου και του κατέβασαν το σχετικό βίντεο λόγω παραβασης της νεοταξικής ατζέντας τους... 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια