Διευκρινήσεις από το Υπουργείο Οικονομικών για το πρόβλημα αποκλεισμού Τ. Κ. από το επίδομα θέρμανσης

Διευκρινήσεις από το Υπουργείο Οικονομικών για το πρόβλημα αποκλεισμού Τ. Κ. από το επίδομα θέρμανσης

Διευκρινήσεις σχετικά με τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον αποκλεισμό κοινοτήτων τής Δυτικής Μακεδονίας δίνει το Υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση του.

Όπως αναφέρει σε περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους δεν βρίσκουν τον οικισμό τους ή έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό κατάλογο, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 213162100, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση. Ήδη έχουν γίνει επικαιροποιήσεις των καταλόγων μετά από σχετική επικοινωνία των ενδιαφερόμενων.

Σημειώνει ακόμη πως «για πρώτη φορά φέτος επιδοτούνται, σε μικρούς οικισμούς με υψηλές θερμαντικές ανάγκες, όσοι καταναλώνουν καυσόξυλα για θέρμανση. Έτσι, αποφασίστηκε ότι διευρύνεται ο χρόνος στο πλαίσιο του οποίου μπορούν να γίνουν αποδεκτά τα σχετικά τιμολόγια, ώστε να προσμετρώνται όσα έχουν εκδοθεί από την 1η Ιουνίου 2020. Όσοι ήδη έχουν προχωρήσει στην αγορά καυσόξυλων από την 1η Ιουνίου του 2020, μπορούν να καταθέσουν τα σχετικά τιμολόγια στην πλατφόρμα, η οποία είναι ενεργή».

Υπενθυμίζεται ότι το ύψος του επιδόματος που θα λάβει κάθε δικαιούχος δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 80 ευρώ, ούτε να υπερβαίνει τα 650 ευρώ.από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια