Κοζάνη: Το πρώτο εξιτήριο από την νεοσύστατη ΜΕΘ του Μαμάτσειου

Κοζάνη: Το πρώτο εξιτήριο από την νεοσύστατη ΜΕΘ του Μαμάτσειου

 Εξιτήριο πήρε σήμερα από τη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης γυναίκα ασθενής, η οποία διακομίστηκε από το Γ.Ν της Βέροιας.

Η ασθενής 65 ετών με σοβαρά αναπνευστικά νοσήματα επιβαρυμένα και με επιβεβαιωμένη λοίμωξη από covid, εισήλθε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου, σε πολύ σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένη. Μετά από 38 ημέρες νοσηλείας εξέρχεται σε καλή πια κατάσταση και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης για ολοκλήρωση της θεραπείας της.

Πρόκειται για την πρώτη ασθενή, που εισήλθε διασωληνωμένη για νοσηλεία στην ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και πήρε εξιτήριο. Όπως επισημαίνεται από την Διοίκηση του Νοσοκομείου προηγήθηκαν εξιτήρια ασθενών με covid19, που νοσηλεύτηκαν στην ΜΕΘ, όμως είναι η πρώτη ασθενής, που ήταν διασωληνωμένη και τα κατάφερε. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος, για τον οποίο δηλώνουν την χαρά και την ικανοποίησή τους, όλοι οι άνθρωποι του νοσοκομείου. Με την ευχή όλων των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κοζάνης, την ίδια εξέλιξη να έχουν όλοι οι ασθενείς, που νοσηλεύονται στις κλίνες covid καθώς και στη ΜΕΘ, του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια