Πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης: Μικροπολιτική  κίνηση η πρόταση  μομφής εναντίον μου 

Πρόεδρος ΕΒΕ Κοζάνης: Μικροπολιτική  κίνηση η πρόταση  μομφής εναντίον μου

«Δεν  θα κάνουμε μικροπολιτική , σε  τόσο  κρίσιμες  καταστάσεις  για  τον επιχειρηματικό  κόσμο» , τόνισε στην  ΕΡΤ  Κοζάνης, ο  Πρόεδρος του Ε.Β.Ε στην  Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, Νίκος  Σαρρής, σχολιάζοντας  δημοσιεύματα περί  «πρότασης μομφής εναντίον του»,  από μέλη της  διοίκησης του Επιμελητηρίου, μετά και τις ανεξαρτητοποιήσεις  5 εκ των μελών που συμμετείχαν στον ίδιο συνδυασμό μαζί του, στις τελευταίες εκλογές .

Σε σχετική ερώτηση  της ΕΡΤ  Κοζάνης,  για τις πρόσφατες δηλώσεις του μέλους της Διοίκησης του ΕΒΕ Κοζάνης , Γιάννη Μητλιάγκα, με την οποία καλεί τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου να συνυπογράψουν πρόταση  μομφής εναντίον του, προκειμένου,  όπως υποστηρίζεται,  «να σταματήσει η προσβολή και η απαξίωση  του επιμελητηριακού θεσμού», ο  κ. Σαρρής  τόνισε ότι δεν γνωρίζει για το εάν κινείται τέτοια διαδικασία και  υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητλιάγκας από την πρώτη στιγμή , εδώ και τρία χρόνια, αμφισβήτησε την εκλογή του Προέδρου του Επιμελητηρίου και προσέφυγε σε  ασφαλιστικά μέτρα, στο Πρωτοδικείο, αλλά  και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, χωρίς όμως να δικαιωθεί».

Ο  Πρόεδρος του Ε.Β.Ε  Π.Ε Κοζάνης Νίκος  Σαρρής  υπενθύμισε  ότι βρίσκεται  ήδη στο τελευταίο έτος της θητείας του και ανέφερε ότι «το Επιμελητήριο είναι ενιαίο, δεν υπάρχουν παρατάξεις και αντίπαλοι και δεν επηρεάζεται από τις όποιες  ανεξαρτητοποιήσεις».

Στη συνέντευξη του μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «θα  κατατίθενται  προτάσεις και θα γίνονται  σχετικές  ενέργειες  στην διοίκηση του Ε.Β.Ε  υπέρ του επιχειρηματικού κόσμου και όποιοι δεν θέλουν και δεν  τις ψηφίζουν, θα κληθούν να  απολογηθούν στα ίδια τα μέλη του».

ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης  

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια