Δ. Μακεδονία: Παγετός και ασθενής χιονόπτωση

Δ. Μακεδονία: Παγετός και ασθενής χιονόπτωση

Ασθενή χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του σκηνικού, που άφησε το πέρασμα της κακοκαιρίας από τη Δυτική Μακεδονία, από τις βραδινές ώρες χθες μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ήταν -14,6ο C στο Νέο Καύκασο Φλώρινας, -13ο C στη Βλάστη Κοζάνης, -12ο C στη Φλώρινα, -10 ο C στην Κοιλάδα Κοζάνης, -9,5ο C στην Πτολεμαΐδα , Άρδασσα, Κορέστια και Κλεισούρα, -8 ο C στο Μεσόβουνο, -6 ο C στην Κοζάνη και την Ξηρολίμνη, -4 ο C στα Γρεβενά, -2 ο C στο Βελβεντό και -1 ο C στην Παλιουριά Γρεβενών.

Με αποφάσεις των Δημάρχων κλειστά έμεινα σήμερα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους: Κοζάνης, Εορδαίας, Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών και Άργους Ορεστικού, ενώ μία ώρα αργότερα άνοιξαν τα σχολεία στο Δήμο Καστοριάς.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, που κινούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς υπάρχουν σημεία στα οποία υπάρχουν στρώματα πάγου.

Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια