Κοζάνη: Ο παγετός κρατά κλειστά τα σχολεία αλλά και αλλαγή ώρας έναρξης μαθημάτων

Κοζάνη: Ο παγετός κρατά κλειστά τα σχολεία αλλά και αλλαγή ώρας έναρξης μαθημάτων

Κλειστά σχολεία αλλαγές στην ώρα προσέλευσης μαθητών και έναρξης μαθημάτων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αποφάσισαν οι Δήμαρχοι της ΠΕ Κοζάνης και ΠΕ Γρεβενών για αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για κάθε Δήμο.

Δήμος Κοζάνης
Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) του Δήμου Κοζάνης, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Εορδαίας

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Δήμος Σερβίων

Κλειστά θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου, τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σερβίων, αύριο Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Οι Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν στις 9:00 π. μ.

Δήμος Βελβεντού

Με απόφαση του Δημάρχου Μανώλη Στεργίου λόγω των υπερβολικά χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού στην περιοχή  και επειδή δεν είναι εφικτός ο τακτικός αερισμός των σχολείων για την αποφυγή του κορωνοϊού και των άλλων κρυολογημάτων ή λοιμώξεων ή και ατυχημάτων το Δημοτικό Σχολείο, τα Νηπιαγωγεία και ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.

Δήμος Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοϊου κ. Χρήστου Ζευκλή , αύριο Tετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Βοϊου ( Δημοτικά, Νηπιαγωγεία και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί), θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00πμ λόγω παγετού.

Δήμος Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, η έναρξη των μαθημάτων την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής) θα γίνει στις 10 το πρωί εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Δεσκάτης

Εξαιτίας των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών -ολικός παγετός- που επικρατούν στην περιοχή, με απόφαση του δημάρχου Δεσκάτης, Δημήτριου Κορδίλα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Δεσκάτης θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί, αύριο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια