Έλενα Ακρίτα: “Το να βγαίνει ο κάθε πικραμένος και να λέει μια ιστορία ενδεχομένως από το κεφαλάκι του…”

Πριν λίγες ημέρες η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε λεκτική σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη και από τότε ο “ασκός του Αιόλου” άνοιξε και άλλες γυναίκες ηθοποιοί με τη σειρά τους κατήγγειλαν παρόμοια περιστατικά. Αναμεσά σε αυτές η Κατερίνα Γερονικολού, η Τζένη Μπότση, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.

Η Έλενα Ακρίτα, μάλιστα, με αφορμή το κίνημα #metoo που ξεκίνησε στη χώρα μας, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εναντίον όσων καταγγέλλουν περιστατικά χωρίς να αναφέρουν το όνομα του θύτη.   

«Για να μην το εξευτελίσουμε, οι καταγγελίες #metoo πρέπει να έχουν δυο επώνυμα: του θύματος και του θύτη. Το να βγαίνει ο κάθε πικραμένος και να λέει μια ιστορία ενδεχομένως από το κεφαλάκι του, είναι έλλειψη σεβασμού προς τους καταγγέλλοντες. Το λιγότερο. Μαζέψτε λοιπόν μερικοί αυτά 'δεν αναφέρω ποιος με παρενόχλησε αλλά ξέρει αυτός' για τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που αποζητάτε. Το #metoo δεν είναι γκόσιπ, κατινιά κι αυτοπροβολή. Είναι η επίπονη και γενναία κατάθεση ενός θύματος που καταγγέλλει με ονοματεπώνυμο τον κακοποιητή του. Επίσης ας αφήσουμε τους νεκρούς στην ησυχία τους. Είναι τουλάχιστον χυδαίο να τους επικαλούμαστε αφού δεν μπορούν να απαντήσουν.», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.  

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:


από medlabgr.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια