Η κατοχική φασιστική ΕΕ απαγόρευσε στα κράτη-μέλη της να διαπραγματεύονται παράλληλα για την προμήθεια εμβολίων!

Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν απαγόρευσε στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διαπραγματεύονται παράλληλα για εμβόλια για τον κορωνοϊό.
 
Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο η ΕΕ επιβάλει το «μονοπώλιο» των εμβολίων που αυτή θα επιλέξει σε όλα τα κράτη της ΕΕ, την ώρα μάλιστα που είναι φανερό πως τα εμβόλια δεν φτάνουν. Χαρακτηριστικό είναι και πως ο ΕΜΑ έδωσε το «οκ» για να «ξεζουμίζονται» τα εμβόλια, ώστε να χρησιμοποιείται μία ακόμη δόση.
 
Ειδικότερα, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν σημείωσε:«To μόνο πλαίσιο, μέσα στο οποίο διαπραγματευόμαστε, είναι ότι οι 27 το κάνουμε αυτό μαζί και κανένα κράτος-μέλος σε αυτή τη νομική δεσμευτική βάση δεν επιτρέπεται να διαπραγματεύεται παράλληλα ή να έχει συμβόλαιο παράλληλα».
 
Όπως ανακοίνωσε η κ. Φον Ντερ Λάιεν, η Κομισιόν εξασφάλισε επιπλέον 300.000.000 δόσεις του εμβολίου της Pfizer/ΒioNtech με τον συνολικό αριθμό των εμβολίων από τη συγκεκριμένη εταιρεία να φτάνει τα 600.000.000.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Να δούμε πότε θα μας λυπηθεί ο Θεός να διαλυθεί αυτό το σατανικό φασιστικό και νεοταξικό κατασκεύασμα που καταδυναστεύει τις ζωές μας και το έθνος μας... 
Πότε θα κατέβει το σιχαμερό μπλέ λάβαρο με τα κίτρινα αστεράκια από δημόσια κτίρια, σχολεία και νοσοκομεία στην πατρίδα μας....
 
Γιατί για να βγούμε οικειοθελώς δεν υπάρχει περίπτωση με τα πληρωμένα ανδρείκελα ΟΛΩΝ των κομμάτων....

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια