Κοζάνη: Δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας από επιχειρηματία

Κοζάνη: Δωρεά ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας από επιχειρηματία

Ένα ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο Volkswagen πλήρως εξοπλισμένο με αυτόματο απινιδωτή προσέφερε στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονία ς, η οικογένεια Φίλιππα Ιωαννίδη που διατηρεί καταστήματα σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα κοντά στα 50 χρόνια. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας προχωρά σε δωρεά και προσφέρει την βοήθειά του στο σύστημα υγείας, καθώς κατά καιρούς και από την αρχή της πανδημίας παρέδωσε και άλλα οχήματα με προσφορές και στο ιατρικό εργαστήρι. «Σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο την υγείας μας, είναι επιτακτική ανάγκη η συνεργασία όχι μόνο του δημόσιου τομέα αλλά και των εταιρειών για αν αντιμετωπίσουμε την πανδημία και να περιορίσουμε τις πολλαπλές συνέπειες της» τόνισε κατά την διάρκεια της παράδοσης του ασθενοφόρου ο γιός του επιχειρηματία Φίλιππα Ιωαννίδη, Αδάμ. «Με τη δωρεά μας αυτή θέλουμε να συνεισφέρουμε στην στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε και προσφέρουμε στον τόπο μας ένα σύγχρονο ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ μέσω της Περιφέρεια ς Δυτικής Μακεδονίας», τόνισε με την σειρά του ο επιχειρηματίας Φίλιππας Ιωαννίδης. 

Ενώ συνεχάρησαν γιατρούς νοσηλευτές εργαζομένους στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ  για την προσφορά τους. «Ενωμένοι δημόσιος και ιδιωτικός τομέας μπορούν να φέρουν άριστα αποτελέσματα» τόνισε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης για την συγκεκριμένη δωρεά του επιχειρηματία σημειώνοντας ακόμα «Μέσα στη βαρυχειμωνιά τέτοιες πράξεις λιώνουν τον πάγο, ζεσταίνουν τις καρδιές των ανθρώπων και δίνουν αισιοδοξία.»

Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια