Γρεβενά: Προπονητικό Κέντρο της Εθνικής προολυμπιακής ομάδας το Χιονοδρομικό Βασιλίτσας

Γρεβενά: Προπονητικό Κέντρο της Εθνικής προολυμπιακής ομάδας το Χιονοδρομικό Βασιλίτσας

Εγκρίθηκε με απόφαση της ΓΓΑ, η κατ’ εξαίρεση χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, με σκοπό την προετοιμασία των αθλητών της Εθνικής προολυμπιακής ομάδας στα χειμερινά αθλήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Η  απόφαση της Γ.Γ.Α., η οποία ελήφθη κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Xειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.) και ενεργειών της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας,  Οι προπονήσεις, η χρήση καθώς και το ωράριο προπονήσεων  στις εγκαταστάσεις του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, αφορούν αυστηρά και μόνο τους συγκεκριμένους αθλητές και τους συνοδούς χειμερινών αθλημάτων (75 άτομα συνολικά) οι οποίοι αναφέρονται ονομαστικά σε κατάσταση που μας έχει αποσταλεί και εγκριθεί από τη Γ.Γ.Α.

Η συμμετοχή των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους στις προπονήσεις θα γίνονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες, που υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ στην ενότητα «Αθλητισμός και COVID-19», εφόσον προηγουμένως έχουν υποβληθεί σε test COVID-19 και αυτό είναι αρνητικό.

Με ανακοίνωση η Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων «Είναι τιμή και ευθύνη για την Επιτροπή Διοίκησης και τους εργαζομένους του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, την δύσκολη στιγμή της πανδημίας, να επιλέγεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας για την προετοιμασία καταξιωμένων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021. Ελπίζουμε οι συνθήκες λόγω της πανδημίας να επιτρέψουν σύντομα τη λειτουργία του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας και των άλλων Χιονοδρομικών Κέντρων για όλους.»

Στην ίδια ανακοίνωση η Διοίκηση  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη  καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά για την εμπιστοσύνη, την διαχρονική βοήθεια και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν το Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, όπως υπογραμμίζεται .

Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια