Πτολεμαΐδα: Σε βαρύ κλίμα η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων

Πτολεμαΐδα: Σε βαρύ κλίμα η επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων

Σε βαρύ κλίμα επαναλειτουργούν  από σήμερα με click  way τα καταστήματα στην Εορδαία και κλειστές  όλες οι  υπόλοιπες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για την παράταση των περιοριστικών μέτρων μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου.

Φορείς, επαγγελματίες και κάτοικοι, νοιώθουν πικρία και αδικία για την απόφαση αυτή με τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας να κάνει λόγο για «τελειωτικό χτύπημα» ενώ αφήνει σαφείς αιχμές «για την τρίμηνη προσφορά και στήριξη στον αγώνα μας» εναντίον των βουλευτών του Ν. Κοζάνης, του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως σημειώνει, σε σχετική του ανακοίνωση, δημιουργούνται πρακτικά σημαντικά προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού στους Δήμους Εορδαίας- Κοζάνης και γενικότερα στη Δ. Μακεδονία, αποδεικνύεται ότι το παρατεταμένο Lock-down δεν έχει αποδώσει το τελευταίο τρίμηνο, ενώ, ακόμη και σήμερα δεν δικαιολογείται η αύξηση των κρουσμάτων.

Απευθυνόμενος στους καταναλωτές ζητά να στηρίξουν την τοπική Αγορά και οικονομία ενώ στο ίδιο μήκος και οι προτροπές μεμονωμένων εμπόρων, ακόμη και εκείνων που θα αναμένουν  μία εβδομάδα ακόμη για να επιστρέψουν στις Επιχειρήσεις τους. Τα Εμπορικά καταστήματα στην Πτολεμαΐδα  θα λειτουργούν από τις 7.30 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα

ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια