Με αυστηρά μέτρα και μπλόκα της αστυνομίας σε σημεία από όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή για να κατευθυνθεί στο κτίριο της Περιφέρειας, προετοιμάζονται οι αρχές για την διαμαρτυρία επαγγελματιών και φορέων στην Κοζάνη.
Οι συμμετέχοντες θα επιδόσουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας ζητώντας επιπρόσθετα μέτρα στήριξης. Σύσσωμοι εμπορικοί σύλλογοι, συλλογικότητες, κόμματα, δηλώνουν την συμπαράστασή τους στα αιτήματα την επαγγελματιών που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και βρίσκονται με κλειστά καταστήματα από 16 Οκτωβρίου.
Ρεπορτάζ: Μ. Κεσκιλίδου
από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ
0 Σχόλια
Tο kozanara.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.