Πτολεμαΐδα: Rapid tests covid-19 για τους εκθέτες λαϊκών αγορών

Πτολεμαΐδα: Rapid tests covid-19 για τους εκθέτες λαϊκών αγορών

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρεθεί αύριο Πέμπτη στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας προκειμένου να διενεργήσει rapid-tests covid-19 στους εκθέτες των Λαϊκών Αγορών από τις 12:00 – 15: 00, ύστερα από αίτημα του κλάδου.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Σωματείου πωλητών Λαϊκών Αγορών Βιομηχανικών προϊόντων Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ  Γιώργος Γερασιμόπουλος  οι 150 συνάδελφοι του για να μετακινηθούν σε άλλο Δήμο μετέχοντας στη Λαϊκή Αγορά, θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε rapid-tests πριν από 72 ώρες  κι αυτό δύο φορές την εβδομάδα, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Εορδαία, απευθυνόμενοι είτε στον ΕΟΔΥ στην Κοζάνη είτε σε ιδιωτικά Εργαστήρια, γεγονός που τους επιβαρύνει οικονομικά.

Ως εκ τούτου ζητούν επιτακτικά την επίσπευση όλων των διαδικασιών για την εγκατάσταση μόνιμου, τοπικού κλιμακίου του ΕΟΔΥ, στην Πτολεμαΐδα, για να εξυπηρετούνται άμεσα.

«Θεωρούμε ότι η Πολιτεία έχει εγκαταλείψει τον Δήμο Εορδαίας χωρίς να λάβει καμία μέριμνα. Εάν συνεχιστεί το Lock-down για μία ακόμη εβδομάδα θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα», καταλήγει.

ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια