Ο VLC για macOS ενημερώθηκε με πλήρη υποστήριξη για M1 Macs

VLC macOS M1 Macs
Ο VLC είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων και η έκδοση macOS λαμβάνει σήμερα μια σημαντική ενημέρωση με πλήρη υποστήριξη για M1 Macs. Οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τη λειτουργία του VLC με τη μέγιστη απόδοση στα Apple Silicon Macs.

Έχοντας μια εφαρμογή Mac συμβατή με την πλατφόρμα Apple Silicon σημαίνει ότι το software μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως το νέο hardware με ταχύτερη απόδοση και επίσης καλύτερη ενεργειακή απόδοση – κάτι που είναι ιδανικό για τους χρήστες των MacBook.

Το VLC 3.0.12 έρχεται με μια έκδοση έτοιμη για M1 Macs (και μελλοντικούς Mac με chips Apple Silicon). Επιπλέον, η αναβάθμιση έρχεται επίσης με νέες βελτιώσεις για να λειτουργεί σωστά στο macOS Big Sur, μια ενημέρωση προσφέρει ένα νέο σχεδιασμό και σημαντικές βελτιώσεις σε βασικές εφαρμογές όπως το Safari, τα μηνύματα και τους xάρτες. Επίσης, ενισχύει το απόρρητο και την ασφάλεια των χρηστών.

Δυστυχώς, το VLC δεν προσφέρεται ακόμη με καθολικό binary, πράγμα που σημαίνει ότι η εφαρμογή έχει τώρα δύο διαφορετικές εκδόσεις: μία για Intel Macs και μία για M1 Macs. Μόλις ενημερώσετε την εφαρμογή VLC για macOS στην έκδοση 3.0.12, πρέπει να ελέγξετε ξανά για ενημερώσεις και να εγκαταστήσετε την έκδοση 3.0.12.1 – η οποία αφορά μηχανήματα ARM.

Το VLC είναι διαθέσιμο δωρεάν και μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω του επίσημου ιστότοπου VideoLAN. Η έκδοση για κινητά για iOS διατίθεται δωρεάν στο App Store.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

από secnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια