Πως να ορίσετε τα δικά σας wallpaper στα chat του WhatsApp

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ξεχωρίσετε ένα chat είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μοναδικό wallpaper. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα καταλήξετε να στέλνετε μηνύματα σε λάθος άτομα. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε ένα δικό σας wallpaper για μεμονωμένες συνομιλίες WhatsApp σε iPhone και Android.

Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε μια δική σας ταπετσαρία σε ένα chat. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ενσωματωμένες επιλογές του WhatsApp ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας φωτογραφία.

Σε αντίθεση με το Instagram, η προσαρμοσμένη λειτουργία ταπετσαρίας του WhatsApp δεν συγχρονίζεται σε όλους τους χρήστες. Ως εκ τούτου, και τα δύο μέρη μπορούν να έχουν τη δική τους προσαρμοσμένη ταπετσαρία για το ίδιο chat.

Ορίστε ένα δικό σας wallpaper στα chat στο WhatsApp για Android

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο Android smartphone. Εδώ, μεταβείτε στην ενότητα “Chats” και ανοίξτε μια συνομιλία στο WhatsApp.

Πατήστε το κουμπί του μενού από τη γραμμή εργαλείων και επιλέξτε “Wallpaper”.

Εδώ, θα δείτε μερικές επιλογές που ονομάζονται “Bright”, “Dark”, “Solid Colors” και “My Photos”.

WhatsApp

Περιηγηθείτε στις φωτογραφίες και πατήστε μια φωτογραφία για προεπισκόπηση.

Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή “Set Wallpaper”.

Από το αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή “For This Chat” και πατήστε το κουμπί “OK”.

WhatsApp

Η ταπετσαρία της συνομιλίας ενημερώθηκε. Εάν θέλετε να καταργήσετε την προσαρμοσμένη ταπετσαρία, πατήστε στο μενού, μεταβείτε στην ενότητα “Wallpaper”, πατήστε το κουμπί “Change”, επιλέξτε την επιλογή “Remove Custom Wallpaper” και, στη συνέχεια, πατήστε “Remove” για να επιβεβαιώσετε την αλλαγή.

Ορίστε μια ταπετσαρία στα chats στο WhatsApp για iPhone

Η διαδικασία για τους χρήστες των iPhone είναι ελαφρώς διαφορετική. Ανοίξτε το WhatsApp στο iPhone σας και μεταβείτε σε ένα chat. Εδώ, πατήστε την εικόνα προφίλ ή το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της συνομιλίας.

Εδώ, επιλέξτε το “Wallpaper & Sound”.

Τώρα, επιλέξτε το “Choose a New Wallpaper”.

WhatsApp

Από την επόμενη οθόνη, μπορείτε να περιηγηθείτε στις συλλογές ταπετσαριών “Bright”, “Dark” και “Solid Colors”. Εάν θέλετε να επιλέξετε τη δική σας εικόνα ως φόντο, επιλέξτε το “Photos”.

Αφού επιλέξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός της ώστε να ταιριάζει στο παράθυρο του chat.

WhatsApp

Μόλις είστε ικανοποιημένοι, πατήστε το κουμπί “Set”.

Τώρα, επιστρέψτε στο chat και θα δείτε τη νέα προσαρμοσμένη ταπετσαρία απευθείας στο φόντο της συνομιλίας.

WhatsApp

Εάν θέλετε να καταργήσετε την προσαρμοσμένη ταπετσαρία, μεταβείτε στην ενότητα Wallpaper & Sound > Choose a New Wallpaper και πατήστε την επιλογή “Remove Custom Wallpaper”. Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί “Remove Custom Wallpaper” για επιβεβαίωση.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

από secnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια