Έχασε την μάχη ο 56χρονος που τραυματίστηκε στην επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης τον Ιούλιο του 2020

Έχασε την μάχη ο 56χρονος που τραυματίστηκε στην επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης τον Ιούλιο του 2020

Έχασε την μάχη με τον θάνατο o 56χρονος εφοριακός Π. Ξανθόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι τον περασμένο Ιούλιο (2020) μετά από την επίθεση με το τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης.

Δυστυχώς κατέληξε σήμερα το απόγευμα (Σαββάτου 13/2). Ο 56χρονος ήταν το πρώτο θύμα της επίθεσης του δράστη. Ο 56χρονος μετά από πολλές επεμβάσεις νοσηλευόταν στον Κυανό Σταυρό Θεσσαλονίκης και αναμενόταν να διακομιστεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικο, που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν από τον περασμένο Νοέμβριο λόγω των μέτρων covid19.

Η πρωτοφανής αυτή επίθεση, η οποία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τη χώρα, είχε σημειωθεί στις 16 Ιουλίου και ο άτυχος εφοριακός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 45 ετών, εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά, όσους εκείνη την ώρα εργάζονταν το τμήμα εισοδήματος, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας οι τραυματίες της πρωτοφανούς επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, με πολύ σοβαρά τραυματισμένο τον 56χρονο.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια