Και άλλος ηθοποιός θα συλληφθεί για σεξουαλική κακοποίηση

Έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης για ηθοποιό, που καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό αναμένεται τις επόμενες ώρες μετά το «τσουνάμι» αποκαλύψεων που έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο μηνυτής φέρεται να συνδέει τον καταγγελλόμενο ηθοποιό με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός που παίζει αυτή την περίοδο σε τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρωινού του ΑΝΤ1 «εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού. Τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής δηλαδή πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (22/2) σχολιάστηκε η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με την οποία στο πλαίσιο της έρευνας για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού - όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής - επίκειται σύλληψη ενός ακόμα γνωστού ηθοποιού ο οποίος μάλιστα συμμετέχει σε σειρά, που παίζεται αυτό το διάστημα στην τηλεόραση. «Εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ το ρεπορτάζ ανέφερε: «τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής - δηλ. πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα». Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα ο ηθοποιός συμμετείχε σε δύο σειρές στο παρελθόν. «Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά» είπε ο δημοσιογράφος.


Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε σήμερα Δευτέρα ενώπιον της εισαγγελίας και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε συμπληρωματική προσκόμιση στοιχείων αναφορικά με υποθέσεις σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

Επίσης, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας καλείται σε κατάθεση από τον Εισαγγελέα που ερευνά υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπιμπίλας δεν προσκόμισε φακέλους στον εισαγγελικό λειτουργό, κάτι που αναμένεται να πράξει την Τετάρτη ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Τσαρούχας.source https://medlabgr.blogspot.com/2021/02/kai-allos-ithopoios-tha-syllifthei-gia-sexoualiki-kakopoiish.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια