Κοζάνη: Συνάντηση Στάθη Κωνσταντινίδη με τη Διοίκηση των ΚΤΕΛ

Κοζάνη: Συνάντηση Στάθη Κωνσταντινίδη με τη Διοίκηση των ΚΤΕΛ

Συνάντηση συνεργασίας με τη Διοίκηση των ΚΤΕΛ Κοζάνης είχε ο Βουλευτής Π.Ε Κοζάνης της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στις συγκοινωνίες και τις μεταφορές, που δημιούργησε η πανδημία και οι επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων στη δραστηριότητα του κλάδου. Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινίδη, οι εκπρόσωποι των ΚΤΕΛ αναφέρθηκαν στη σημασία των νομοθετικών παρεμβάσεων και των μέτρων που έχουν ληφθεί για τη στήριξή τους, όπως: η παράταση στην άδεια κίνησης των οχημάτων, οι επιστρεπτέες προκαταβολές και το πρόγραμμα για την αγορά καινούργιων λεωφορείων.

Επιπλέον, συζητήθηκε το ζήτημα της αποζημίωσης για τον περιορισμό στη διάθεση θέσεων στο κάθε λεωφορείο, για το οποίο ο βουλευτής δεσμεύτηκε να αναζητήσει απαντήσεις, καθώς και για το ψηφιακό εισιτήριο, ένα καινοτόμο, όπως είπε, εργαλείο που θα αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες των ΚΤΕΛ προς τους πολίτες.

Τέλος, έγινε αναφορά στην ανάγκη συνέχισης στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων από τους εργαζόμενους και το επιβατικό κοινό, προκειμένου να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που πέτυχαν μέχρι σήμερα.

Όπως δήλωσε ο κ. Κωνσταντινίδης, «Τα ΚΤΕΛ έχουν μεγάλη ιστορία και μέλλον. Ο εκσυγχρονισμός του στόλου, η βελτίωση των υποδομών, η αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων,  συνιστά διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών τους προς τους πολίτες. Και δεν ξεχνάμε ποτέ ότι αποτελούν τις συγκοινωνιακές αρτηρίες της ελληνικής υπαίθρου!».


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια