Ερώτηση Αμανατίδη για επιπρόσθετη στήριξη επιχειρήσεων ν. Κοζάνης

Ερώτηση Αμανατίδη για επιπρόσθετη στήριξη επιχειρήσεων ν. Κοζάνης

Ερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με θέμα, «Επιπρόσθετη στήριξη των επιχειρήσεων του Ν. Κοζάνης εξαιτίας της μακράς περιόδου περιοριστικών μέτρων λόγω του COVID-19», κατέθεσε ο βουλευτής Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμανατίδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Αμανατίδης, ο νομός Κοζάνης εισήλθε στα περιοριστικά μέτρα από τις 16/10/2020 και συνεχίζει -καθώς ο Δήμος Εορδαίας κατατάσσεται ακόμη στο «επίπεδο αυξημένου κινδύνου». Τα παρατεταμένα υγειονομικά μέτρα, όπως σημειώνει ο βουλευτής, και οι επιπτώσεις τους στην επιχειρηματικότητα προστέθηκαν στις επιπτώσεις που η σταδιακή απολιγνιτοποίηση επιφέρει στον νομό Κοζάνης και δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον που απαιτεί συνδρομή και εκτόνωση.

Ο κ. Αμανατίδης ρωτά τον υπουργό εάν θα υιοθετήσει κατά προτεραιότητα και αν θα εξειδικεύσει πρόσθετη δέσμη μέτρων υπέρ της επιχειρηματικότητας στον νομό Κοζάνης -και, σε περίπτωση καταφατικής απάντησης, εάν θα εφαρμοστεί χρονοδιάγραμμα ενεργειών ανάλογο των αναγκών που ήδη υπάρχουν και έχουν αρνητικές συνέπειες στην επιχειρηματικότητα του νομού Κοζάνης.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια