Πτολεμαΐδα: Συλλαλητήριο της Επιτροπής Φοιτητών

Πτολεμαΐδα: Συλλαλητήριο της Επιτροπής Φοιτητών

Συλλαλητήριο διοργανώνει η Επιτροπή Φοιτητών Πτολεμαίδας σήμερα στις 5 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία της πόλης αντιδρώντας στο Νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα αιτήματα τους:

1) N’ ανοίξουν εδώ και τώρα τα Πανεπιστήμια με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας. 2) Να δοθεί ο απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός, για όσο διάστημα τα ιδρύματα παραμένουν κλειστά, τόσο για την παρακολούθηση των μαθημάτων όσο και για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στην εξεταστική. Να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις να μπορούν να μετακινηθούν οποτεδήποτε το επιθυμούν στις πόλεις που σπουδάζουν. Να μην κατατεθεί το Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που βάζει ακόμα περισσότερους φραγμούς στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Να παρθούν πίσω τα νέα μέτρα καταστολής και οι διαγραφές φοιτητών.

 Κινητοποίηση φοιτητών του Τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών

Ο φοιτητικός σύλλογος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών αποφάσισε  κινητοποίηση ενάντια στο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, όπως αναφέρουν,  την Τετάρτη 10/2 στις 6.30μμ στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια