Πως να δημιουργήσεις μια ψεύτικη πανδημία

Γράφει η Miri Anne 
 
Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία πολλοί «ψεκασμένοι» μας έλεγαν πως τα διαγνωστικά τεστ δεν είναι ακριβή, αφού δημιουργούν ψευδή θετικά δείγματα καθώς τα αποτελέσματα ενισχύονται πολλαπλώς.
 
Τώρα έρχεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και λέει το ίδιο πράγμα. 
Τι κάνει το PCR test;  
Εντοπίζει τις γενετικές αλληλουχίες των ιών, αλλά όχι τους ίδιους τους ιούς.  
Όσο πιο πολλούς κύκλους ενίσχυσης περνάει ο αποτέλεσμα του τεστ, τόσο πιο πολλές αλληλουχίες εντοπίζει.  
 
Όλοι έχουμε διάφορα «γενετικά σκουπίδια» μέσα μας, και όπως έχει πει ο εφευρέτης του PCR test «οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί θετικός στο οτιδήποτε με το PCR test, το οποίο δεν μας λέει αν κάποιος είναι ασθενής»... 
 
Συνεπώς, όποιος θέλει να ενορχηστρώσει μια δήθεν πανδημία και να δημιουργήσει πολλά θετικά κρούσματα ώστε να τρομοκρατήσει τις μάζες, απλά ενισχύει τα αποτελέσματα του PCR test πολλές φορές.  
 
Έχετε προσέξει πως η προπαγάνδα των ΜΜΕ πάντα μιλάει για αύξηση των κρουσμάτων;  
Όχι για τους θανάτους, ή τις νοσηλείες… μόνο για τα κρούσματα.  
 
Το κρούσμα όμως είναι απλά ένα θετικό αποτέλεσμα του PCR test, και άρα άνευ νοήματος.  
Δεν μας λέει δηλαδή αν ασθενούν περισσότεροι άνθρωποι ή όχι.  
 
Παρ’ όλα αυτά οι περισσότεροι εξ ημών δέχονται τα πρωτοσέλιδα χωρίς αμφισβήτηση και δεν σκέφτονται κριτικά (ή δεν μπορούν καν να σκεφτούν), πιστεύοντας πως μια μεγάλη αύξηση κρουσμάτων δημιουργεί μια πανδημία.  
 
Γνωρίζετε κάποιον πραγματικά άρρωστο από κορωνοϊό;  
Δεν είμαι άκαρδη που αμφισβητώ την σοβαρότητα του ιού;  
Δεν αμφιβάλλω πως όλοι γνωρίζουμε κάποιον που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, ενώ άλλοι πολλοί έχουν πεθάνει.  
Όμως ηλικιωμένοι και άρρωστοι, ακόμη και νέοι, πάντα πέθαιναν.  
Ακούγεται και είναι τραγικό, αλλά έτσι είναι η ζωή.  
Ακόμη και σε φυσιολογικές συνθήκες 1.600 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.  
Αυτό το νούμερο δεν αυξήθηκε ιδιαίτερα.  
 
Το ότι κάποιος βρέθηκε θετικός μετά από ένα αναξιόπιστο τεστ λίγο πριν πεθάνει, δεν σημαίνει πως πέθανε από τον κορωνοϊό, ούτε ότι υπάρχει πανδημία.  
 
Το PCR test χρησιμοποιείται τεχνηέντως έτσι ώστε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας, και να επιτευχθεί η συναίνεση του πληθυσμού για μια σειρά δεσποτικών, και άκρως αυστηρών μέτρων τα οποία κανείς δεν θα δέχονταν χωρίς αντίσταση, εκτός κι αν ο φόβος τους έχει καταστήσει άβουλα πειθαρχημένα όντα.  
 
Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξεις έναν λαό είναι να τον τρομάξεις. Όλα τα καταπιεστικά καθεστώτα το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά.  
 
Τώρα όμως έχουμε το θαυματουργό εμβόλιο που θα μας σώσει, άρα θα πρέπει να προσαρμοστεί και η προπαγάνδα.  
Γι αυτό και ο ΠΟΥ δίνει τώρα οδηγίες στα απανταχού διαγνωστικά εργαστήρια να μειώσουν τον αριθμό των «κύκλων ενίσχυσης» των PCR τεστ.  
Αυτό αμέσως αμέσως σημαίνει μια δραματική μείωση των θετικών αποτελεσμάτων.  
Κάτι που θα χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη πως το εμβόλιο όντως λειτουργεί.  
 
Εν τω μεταξύ, όσο αυξάνονται οι παρενέργειες στις πειραματικές γονιδιακές θεραπείες που μας πλασάρονται ως εμβόλια, τόσο θα μας λένε πως γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να διατηρηθούν τα μέτρα και οι περιορισμοί, ρίχνοντας το φταίξιμο σε νέες μεταλλάξεις του ιού, και δικαιολογώντας το πώς δεν έχουμε ακόμη πετύχει την περίφημη ανοσία της αγέλης.  
 
Θα μας λένε πως νέα και διαφορετικά εμβόλια θα χρειάζεται να βγαίνουν κάθε έξι μήνες, ώστε να μπορούν να καταπολεμούν τις νέες μεταλλάξεις που θα προκύπτουν.  
 
Έτσι λοιπόν, τόσο τα μέτρα όσο και τα εμβόλια θα συνεχίσουν επ’ αόριστον.  
Αυτό θα κρατήσει περίπου ως το 2025, οπότε και οι άνθρωποι θα έχουν επιτυχώς «επανασχεδιασθεί» (re-engineered) έτσι ώστε να φοβούνται ο ένας τον άλλο, και να αποφεύγουν οποιαδήποτε στενή φυσική επαφή.  
 
Θα φοράνε μάσκες, θα κρύβουν το πρόσωπό τους, και θα βλέπουν τον συνάνθρωπό τους με καχυποψία και εχθρότητα, καρφώνοντας στις αρχές κάθε παραβίαση των μέτρων, και αντιμετωπίζοντας όλους τους άλλους ως εν δυνάμει δολοφόνους και φορείς σιχαμερών θανατηφόρων ιών.  
 
Αυτό βέβαια μόνο για όσους επιβιώσουν τα επόμενα 5 χρόνια, κάτι απίθανο αν συνεχώς εμβολιάζονται, ειδικά όσοι είναι υπερήλικες ή έχουν υποκείμενα νοσήματα.  
Αυτό λοιπόν είναι το ζοφερό μέλλον μας, αν συνεχίσουμε να πιστεύουμε στα ψέματα που μας σερβίρουν οι εγκληματικές κυβερνήσεις, και τα προπαγανδιστικά τους εργαλεία, τα ΜΜΕ.  
 
Ξέρω… είμαι μια τρελή συνωμοσιολόγος, και δεν χρειάζεται να με ακούτε.  
Γνωρίζετε όμως ποια είναι η μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας όλων των εποχών;  
Το να εμπιστεύεστε την κυβέρνηση σας, και να πιστεύετε πως κάνει ότι μπορεί για το καλό σας. 
 
Απόδοση: S.A. 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια