Η όλο νόημα ανάρτηση της Ζέτας Δούκα και για τις τηλεδίκες

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Ζέτα Δούκα στον λογαριασμό της στο Instagram δίνοντας συνέχεια στο αινιγματικό σχόλιο του Αντώνη Καφετζόπουλου περί «αυτογκόλ»

«Υπάρχει αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ή εγώ δεν το είχα ξανακούσει;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος χθες λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη που ζητούσε να μην τηλεδικαστεί.

Τώρα λοιπόν η Ζέτα Δούκα, που άνοιξε «τον ασκό του Αιόλου» για τις κακοποιητικές και βίαιες συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος καταγγέλλοντας τον Γιώργο Κιμούλη, σχολιάζει στο Instagram:

«Πληροφορίες προς πάσα ενδιαφερόμενο σε σχέση με την επικαιρότητα: 1) Αυτογκόλ (αγγλ.: own goal) στο ποδόσφαιρο και στα ομαδικά αθλήματα που ισχύει η επίτευξη του τέρματος (γκολ), ονομάζεται η περίπτωση κατά την οποία παίκτης προωθεί τη μπάλα στην εστία (αλλιώς τέρμα) της δικής του ομάδας. Αποτελεί, σχεδόν πάντα, ατυχές συμβάν και προκαλείται από την αποτυχημένη προσπάθεια του αμυνόμενου να αποκρούσει ή να μεταβιβάσει τη μπάλα. Η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά για κάθε ενέργεια κάποιου που προκαλεί ζημιά στον εαυτό του ή τον κύκλο του (οικογένεια, επιχείρηση κλπ), 2) ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…».

H Ζέτα Δούκα χρησιμοποίησε επίσης το hashtag #eimasteoloimazi που έχει δημιουργηθεί από ηθοποιούς στο Instagram ως ένδειξη συμπαράστασης σε συναδέρφους που υπέστησαν οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης.


από  medlabgr.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια