Χείμαρρος η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Λέγαμε ότι έτσι είναι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι (video)

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για το θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για παρενόχληση, ενώ ανέφερε αν έχει δεχθεί κι η ίδια παρόμοια συμπεριφορά σε κάποια θεατρική της δουλειά.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι πολύ σοβαρά. Η αποκάλυψη που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου και μετά οι ηθοποιοί αρχής γενομένης από την Ζέτα Δούκα. Το στομάχι που κάνουμε σε αυτήν την δουλειά είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχισμούς, ανατροφές, ποιος είναι καλύτερος κ.λ.π. Έχουμε προβλήματα στο πως διεκδικείς τις δουλειές. Τα ήξερα αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Αναρωτιόμουν είχαμε συνηθίσει σε αυτά; Άκουγες όλα όσα γίνονταν και κλάματα αλλά έλεγες δεν μπορώ να παρατήσω την δουλειά. Έβλεπα την Ζέτα που ξεροκατάπινε και το ίδιο έκανα κι εγώ γιατί ξέρω πως είναι να μπαίνει καθημερινά φρένο στην δουλειά σου».

«Το στομάχι που λέμε ότι έχουμε κάνει οι ηθοποιοί είναι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχισμούς, συμπεριφορές, ανατροφές, ποιος είναι καλύτερος, νεαρότερος. Όλα αυτά τα κορίτσια που άνοιξαν την καρδιά τους και πήρε και άναψε η πυρκαγιά στο “σπίτι” το δικό μας από τη Ζέτα εγώ δεν το πίστευα γιατί τα ήξερα. Ήξερα της Τζένης αλλά δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα. Και μετά αναρωτιόμουν “είχαμε συνηθίσει;”. Είχαμε συνηθίσει. Βροντούσαν τα σανίδια, αχολογούσαν τα στούντιο από αυτή την παθογένεια των ανθρώπων αυτών, εμείς συμπάσχαμε με τους φίλους μας και λέγαμε ότι έτσι είναι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Εγώ δεν είχα τέτοια τρομοκρατία, ήμουν τυχερή. Έψαξα κάποια στιγμή δουλειά από τον κύριο που κατήγγειλε η Ζέτα, με φώτισε ο Θεός και δεν με πήρε», τόνισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Αποκάλυψε ότι η Τζένη Μπότση της είχε μιλήσει για την σεξουαλική παρενόχληση που κατήγγειλε και «όταν την είδα να τα λέει μπροστά στον κόσμο σκέφτηκα “Χριστέ μου πόσο θάρρος”».

Όταν ρωτήθηκε αν έχει υπόψη της ανάλογες συμπεριφορές από γυναίκες, είπε ότι «εγώ με τη Μιμή Ντενίση δουλεύω πολλά χρόνια, κάθε φορά ο θίασος είναι οικογενειακός. Είδατε και την κυρία Δανδουλάκη, την αντίδρασή της. Είχαν θιάσους κι άλλες γυναίκες, η Αλίκη, η Τζένη, η Λαμπέτη». Οι γυναίκες, είπε, μπορεί να γίνονται σκύλες αλλά δεν είναι κακοποιητικές. «Η εξουσία κάνει τον άνθρωπο τέρας», σημείωσε.

Αναρωτήθηκε αν όλοι αυτοί που κατηγορούνται για σεξουαλική, ψυχολογική και σωματική βία δεν έχουν διαβάσει για την ύβρη και σημείωσε ότι «ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το απόστημα και να φύγει αυτό το βάρος, να μπει η κόκκινη γραμμή. Αυτόν τον διασυρμό θα τον φοβάται πια πολύς κόσμος. Εκείνη την ύβρη δεν την μελέτησαν ποτέ; … Όλα αυτά τα χρόνια έλεγες ε άντρες είναι, έτσι παίρνεις τις δουλειές… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξυπνάς και να λες πως θα την βγάλω την μέρα. Την επόμενη μέρα ο χώρος θα είναι καθαρός και θα ντραπούν. Να κοιτάξουν ξανά τι κάνανε».

Δείτε όλα όσα είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ


από medlabgr.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια