Δυτική Μακεδονία: 14.155 έλεγχοι από τις αστυνομικές διευθύνσεις

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις αστυνομικές διευθύνσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο εκπρόσωπος τύπου της Διεύθυνσης, Δημήτριος Στιούκης.
Τόνισε ακόμα ότι από τη Δευτέρα έως και σήμερα έχουν γίνει 14.155 έλεγχοι σε όλη την Δυτική Μακεδονία, από τους οποίους διαπιστώθηκαν 8 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 59 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε και μία σύλληψη για παράβαση λειτουργίας καταστήματος.

Σε μήνυμα του προς τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ο κ. Στιούκης επισήμανε ότι “θα πρέπει να δείξουμε όλοι ευσυνειδησία, να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα, καθώς η προστασία της Δημόσιας Υγείας και των συνανθρώπων μας, κυρίως των ευάλωτων ομάδων, είναι καθήκον όλων μας”.
Αναφερόμενος στην Καθαρά Δευτέρα ο κ. Στιούκης σημείωσε ότι “θα πρέπει να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα γιατί οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν”, ζητώντας από τους πολίτες να αποφεύγουν τις συναθροίσεις σε κλειστούς αλλά και ανοιχτούς χώρους, για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή.


από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια