ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ...
 
Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή
 
Ένας χρόνος έκλεισε εχθές, από την μέρα που όλος ο Ελληνικός λαός, με διαταγή της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, κλείστηκε στα σπίτια του, για μια … ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. 
 
Σ’ αυτόν τον χρόνο:  
Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία… 
Απαγορεύτηκαν τα χειρουργεία σε ασθενείς που τα είχαν άμεση ανάγκη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν θάνατοι και επιδείνωση της υγείας των ασθενών. 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ το άνοιγμα των σχολείων, με ότι αυτό σηματοδοτεί για την ψυχική υγεία των παιδιών μας. 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ γάμοι, κηδείες, βαπτίσεις, γιορτές, πανηγύρια στην ουσία, καθώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ οι συμμετέχοντες να ξεπερνούν τα εννέα άτομα (αριθμός καθαρά σατανικός, Ιλλουμινατικός και σιωνιστικός). 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ στην ουσία η λατρευτική δυνατότητα των Ελλήνων, με τις κλειστές εκκλησίες, ή τις εκκλησίες με τα εννέα άτομα (ο διάβολος πάντα μισούσε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ). 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ οι μετακινήσεις από νομό σε νομό και από πόλη σε πόλη. 
 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ, ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΙ SMS ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ. 
 
ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. 
ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΔΥΣΘΕΩΡΑΤΑ ΥΨΗ. 
ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, που δυστυχώς θα τα διαπιστώνουμε καθημερινά όσο περνάει ο καιρός, καθώς ο χρονικός ορίζοντας των LOCKDOWN, ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. 
 
Υπενθυμίζω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, πως από την πρώτη στιγμή σχεδόν, ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, είχε μιλήσει και προειδοποιήσει για τα τραγικά αποτελέσματα των LOCKDOWN. 
 
 Το έλεγαν κορυφαίου παγκοσμίου κύρους επιστήμονες. 
 
Και στο σημείο αυτό, να θυμίσω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, τι έλεγε Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ: 
  


Οι δικοί μας “δικαστές και εισαγγελείς”, “μούγκα στην στρούγκα”, που λέει ο λαός…  
Μια “δικαιοσύνη”, ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 
Και ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…  
 
Στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ… SMS!!!!!!!!!!! 
ΑΚΡΑΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 
 

Αυτό το … “ιατρικό σούργελο”, δεν έλεγε πως “πρέπει να ξεχάσουμε και το Πάσχα”;;; 
 
Καλά… γι αυτόν που το βιογραφικό του, είναι γεμάτο από χορηγίες φαρμακευτικών μαφιών, δεν το συζητάω…  
 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΗ…  
 

Υπάρχουν χιλιάδες δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, για τα όσα έλεγαν … οι λοιμοξιωλόγοι ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, για τα LOCKDOWN, υπεραμυνόμενοι αυτών των σκληρών και απάνθρωπων μέτρων… 
 
Και τώρα, που βλέπουν το τσουνάμι να έρχεται, άρχισαν τις κωλοτούμπες…  
 


Όλοι αυτοί οι επιχορηγούμενοι από τις ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, έστησαν όλο τον ελληνικό λαό στο “εκτελεστικό απόσπασμα” ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ. 
 Καιρός να τους στήσουμε εμείς πλέον στο “εκτελεστικό απόσπασμα”, καταθέτοντας χιλιάδες, εκατομμύρια μηνύσεις και αγωγές εναντίον τους. 
 
ΚΑΛΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ: 
 
1. ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. 
 
2. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. 
 
3. ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. 
 
4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ. 
 
Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δια της διαχειρίστριάς τους Καλλιόπης Σουφλή, αναλαμβάνουν την ευθύνη διαχείρισης όλης αυτής της προτεινόμενης προσπάθειας. 
 
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΝΓΚΕΛΕ, ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. 
 
ΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΣΩΝ ΧΑΘΗΚΑΝ – ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ – ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ – ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ LOCKDOWN ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. 
 
Καλλιόπη Σουφλή  
 
Υ.Γ. Όσοι ανταποκριθείτε, παρακαλώ να στέλνετε την συμμετοχή σας, τα τηλέφωνά σας και την ιδιότητά σας (ιατροί, δικηγόροι, οικονομολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, επιχειρηματίες, διαχειριστές ιστολογίων, ιδιώτες) στο email των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ attiknea@otenet.gr
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια