Νεάπολη Κοζάνης: Καταγγελία για κακοποίηση του σκύλου που του επιτέθηκε

Στο Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, στη Σιάτιστα Κοζάνης βρέθηκαν χθες το βράδυ, ιδιοκτήτρια ενός σκύλου και αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, καθώς η πρώτη υπέβαλλε μήνυση για βιοπραγία κατά του σκυλιού της, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, από τον αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη.

Μήνυση κατέθεσε και από την πλευρά του ο αστυνομικός κατά της ιδιοκτήτριας του σκύλου γιατί όπως κατήγγειλε, δέχτηκε επίθεση απ’ αυτό και τραυματίστηκε και η Αστυνομία αναζητά πλέον και την ιδιοκτήτρια, η οποία δεν έχει συλληφθεί ακόμη.

Όλα ξεκίνησαν χθες Κυριακή 8 Μαρτίου 2021, γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν σύμφωνα με τη μήνυση, που υπέβαλλε η ιδιοκτήτρια του σκύλου, ο αστυνομικός που πήγε στην πολυκατοικία που διαμένει για να επισκεφθεί διαμέρισμα συγγενικού προσώπου στη Νεάπολη Κοζάνης και άρχισε να κτυπά με ένα σφυρί το σκύλο της, που ήταν δεμένο.

Όταν η ίδια αντιλήφθηκε το γεγονός τον απείλησε ότι θα ειδοποιήσει την Αστυνομία κάτι που έκανε, ενώ παράλληλα ειδοποίησε και την Πανελλήνια Ομάδα Κατά της Κακοποίησης των Ζώων.

Η υπόθεση της πρώτης μήνυσης κατά του αστυνομικού θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Κοζάνης, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια