ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ

Γράφει η ΠΟΠΗ ΖΩΗ
 
Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες δεν ξέρω εάν έχετε πάρει χαμπάρι ότι το Υπουργείο Εσωτερικών προωθεί νόμο ο οποίος θέλει να δώσει την Ελληνική Ιθαγένεια σε άτομα ξένα ως προς το Ελληνικό Έθνος σύμφωνα με τις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Γιατί αυτό είναι μέγα έγκλημα;
 
1. ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Σύμφωνα με το Ελληνικό λεξικό Ιθαγενείς είναι ΙΘΥΣ + Γενος δηλ.. Αυτός που έχει σχέση με ένα γένος ή Έθνος 
Σύμφωνα με τον διεθνή όρο Ιθαγένεια είναι NATIONALITY (ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΘΝΟΤΗΤΑ)  
 
2. ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ Σύμφωνα με το Ελληνικό λεξικό Υπήκοος είναι Υπό+ Ακούω δηλ. ο Άνθρωπος υπό την αρχή κάποιου του λαού ενός κράτους.  
Σύμφωνα με τον διεθνή όρο ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ είναι CITIZENSHIP  
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω ένας άνθρωπος έχει μία Ιθαγένεια αλλά μπορεί να έχει πολλές Υπηκοότητες ανάλογα με το κράτος που ζει.  
 
3. Εδώ λοιπόν το Υπουργείο Εσωτερικών προωθεί νόμο ο οποίος εξισώνει την ιθαγένεια με την Υπηκοότητα . Με αυτόν τον νόμο ουσιαστικά καταργεί το Ελληνικό Έθνος δίνοντας την Ελληνική ιθαγένεια σε άτομα ξένα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα με το Ελληνικό Έθνος. Βέβαια θα ήμουνα ευχαριστημένη εάν έβλεπα αντιδράσεις φορέων και πολιτικών κομμάτων αλλά όλοι κάνουν (ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ), διότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι πουλημένο και πράττει ότι ακριβώς επιτάσσει η Νέα τάξη Πραγμάτων προκειμένου να διαλύσει τα έθνη και να επιβάλλει τις απόψεις του.  
 
Αλλά δεν βλέπω και αντιδράσεις από οργανώσεις γιατί επιτέλους.  
 
4. ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΑΣ. 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια