ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΤΕΡΕΜΜΕΝΟ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Πάνω που λέγαμε πως πάει να κάνει “κοιλιά” το θέμα με τον ιό και περιμέναμε να βγει ένα ακόμα χαρτί, δεν θα μπορούσαμε να μην υιοθετήσουμε κι εμείς τις μεθόδους franchise εξεγερσεων που έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται ιδιαίτερα στη μετά ιού εποχή. Και αυτό ανέκαθεν μας το μαρτυρούσαν τα πάντα στοχευμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης αλλά και η επιτηδευμένα διχαστική στάση των τύπων που υποδύονται τους πολιτικούς.
 
Η εποχή της απόλυτης παρακμής που έχουμε βρεθεί αποτελεί συνέχεια μιας συνεχιζόμενης προώθησης ενός πολύ συγκεκριμένου πακέτου ιδεών που ήταν ανέκαθεν ξεκάθαρο πως θα έφερναν την κοινωνία σε ένα τέλμα. Αυτά όλα δημιούργησαν ανθρώπους συγχυσμένους και σε μεγάλο βαθμό αποχαυνωμένους καθώς μεταξύ άλλων η “ποιότητα” των εκπομπών που παρακολουθούν τώρα ακόμα περισσότερο, κρατά πολύ χαμηλά το νοητικό επίπεδο ενώ προπαγανδίζουν ανελέητα. Γι αυτο και έφτασε τελικά παντού να είναι ένας αχταρμάς διπλομασκοφόρων φύλων και φυλών.  
 
Αλλά τώρα μας έχουν προκύψει γεγονότα σημαντικά, είναι νομίζω να μας κάνει εντύπωση που σε πολλά μέρη της Ελλάδας η στάθμη του νερού της θάλασσας έχει πέσει και αισθάνομαι πως από τους ειδικούς δεν παίρνουμε αρκετές απαντήσεις… Αλλά αυτό και πάλι δεν αλλάζει τις προθέσεις μας που μετά τη μεγάλη ευκαιρία που μας έχει δοθεί με τις μάσκες πραγματικά παντού πεσμένες να έχουμε την ωριμότητα, αφού τις διακρίνουμε, να απεμπλακούμε από κάθε τεχνητή αξία που έδωσε στα εγώ μας αυτό το εγκληματικό σύστημα. 
 
Μπορείτε να δείτε την εκπομπή του Αγγελου και στον ιστότοπό του ΕΔΩ 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια