Πόσο εύκολα κλείνουμε τα σχολεία: Η φωτογραφία που μας κάνει να ντρεπόμαστε


Στον τόπο που γεννήθηκε η έννοια της εκπαίδευσης, στον τόπο που γεννήθηκε το σχολείο, εξακολουθούμε με κρατική εντολή πλέον, να κρατάμε τα σχολεία κλειστά. Το κλείσιμο σχολείων που στην Ελλάδα είναι πλέον συνήθεια, έξω θεωρείται πράξη αδιανόητη.
Δείτε την προσέγγιση της Αθηνάς Αντωνιάδου 
 
Η ντροπή σε μια εικόνα… 
Το σχολείο βρίσκεται στη μέση ενός ναρκοπεδίου που καθαρίστηκε εν μέρει για να επιτρέψει στους μαθητές της Υεμένης να επιστρέψουν. Οι μαθητές, καθισμένοι στο πάτωμα, ακολουθούν προσεκτικά. Κρατούν σημειώσεις προσεκτικά στα βιβλία ασκήσεων τους. 
 
Μόλις τελειώσει το μάθημα, γλιστρούν κάτω από μια καταρρέουσα οροφή που χρησιμεύει ως σκάλα από την τάξη μέχρι το ισόγειο.”Θα συνεχίσουμε,παρά τον μεγάλο κίνδυνο,εάν μπορούμε να αποτρέψουμε μια χαμένη γενιά μαθητών που δεν θα έχουν εκπαίδευση”,είπε ο γενναίος δάσκαλος! 
 
Ας κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουμε τις επόμενες γενιές από τον χαμό, τον αφελληνισμό. Διότι έλλειψη εκπαίδευσης είναι έλλειψη ελληνικής παιδείας. 
 

ΣΧΟΛΙΟ

Δυστυχώς χρόνια τώρα η παιδεία μας βρίσκεται στα χέρια Υπουργών που ανεξαρτήτως κόμματος στην εξουσία διορίζονται με άνωθεν εντολές.... (των μυστικών λεσχών και στοών)
Ως εκ τούτου όλοι τους αποδομούν την εθνική μας παιδεία...
 
Μετά την κατάργηση του "Εθνική" από το όνομα του Υπουργείου Παιδείας και την πρόσθεση του νεοταξικού "διά βίου μάθησης".... η παιδεία μας έχει γίνει ουσιαστικά μια πλύση εγκεφάλου με διαφορετικότητες, διαστροφές, πολυπολιτισμούς και πλήρη αποχριστιανοποιήση και αποεθνικοποιήση...
 
Τα παιδιά μας βγαίνουν αγράμματα, μην γνωρίζοντας την ελληνική ιστορία (ή ακόμα χειρότερα έχοντας πάρει μια ιδέα από ένα κατασκεύασμα ψεύτικο που υποτίθεται ότι θυμίζει ιστορία και απο το οποίο λείπουν όλα εκείνα που ενοχλούν τους γείτονες και άσπονδους εχθρούς μας) και μην γνωρίζοντας σχεδόν τίποτα από την Ορθοδοξία μας, αφού το μάθημα των Θρησκευτικών όπου δεν έχει καταργηθεί έχει γίνει μια στείρα θρησκειολογία....

Τώρα πλέον ήρθε το απόλυτο νεοταξικό όπλο η ψευτοπανδημία, και πλέον η Κεραμέως με απευθείας εντολές από την λέσχη Μπίλντεμπεργκ στην οποία προσεκλήθει πριν ακόμα γίνει υπουργός και πριν γίνουν εκλογές μάλιστα... (καθώς η λέσχη ήξερε και το αποτέλεσμα των εκλογών!!!!) έκλεισε μια και καλή τα σχολεία.... τα οποία ακόμα κι όταν ανοίγουν δεν διδάσκουν σχεδόν τίποτα...

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια