Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν

Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης, που τον αγαπήσαμε αρχικά ως Στράτο στη Λάμψη και διοικητή στα «Κλεμμένα Όνειρα» στο Μega, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στα Διλλήματα μαζί με την Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ίδιος μάλιστα εξηγεί στην ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη πως για πολλά χρόνια ήταν γείτονας με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού έμεναν σε απόσταση 30 μέτρων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Το περιστατικό με το μαχαίρωμα

Ο Σπύρος Θεοδόσης δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν ένα πρωί τον έπιασαν οι γείτονες και του είπαν «έμαθες χτες τι έγινε με τον Δημήτρη Λιγνάδη;» και τους απάντησε «όχι», λέγοντάς του στη συνέχεια πως κάποιος τον μαχαίρωσε, χωρίς να ξέρουν και αυτοί λεπτομέρειες. «Μιλάγαμε, αλλά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι ούτε είχαμε συνεργαστεί. Ένα πρωί με πιάνουν  δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη. Μου περιέγραψαν ότι τον μαχαίρωσαν ενώ εκείνος είχε μπει στην πολυκατοικία του. Και κάλεσαν ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Μετά από αρκετό διάστημα τον συνάντησα στην πλατεία, τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι κάποιος μάλλον για ληστεία του την έπεσε στην είσοδο μπαίνοντας στην πολυκατοικία του και τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου απάντησε «όλα καλά».

«Πραγματικά έχω σοκαριστεί»

Ο Σπύρος Θεοδόσης μιλάει και για την Δικαιοσύνη και αυτούς που ρίχνουν κατάρες. «Αν αποδειχτούν όλες αυτές οι κατηγορίες εναντίον, είναι πολύ κατακριτέες αυτές, αλλά ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, γιατί δεν σου κρύβω, ότι λίγο με έχουν τρομάξει κάποιοι συνάδελφοι με το μένος εναντίον του και διαβάζω φράσεις τύπου «κάψτε τον» ή «να βγάλει τον καρκίνο». , λέει.


από medlabgr.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια