Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΜΠΑΓΙΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΦΑΡΣΑΣ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos 
 
Προκειμένου να υπερβούν το αναμενόμενο γεγονός ότι ο καιρός γίνεται καλύτερος και οι άνθρωποι δεν μπορούν άλλο να κάθονται μέσα, φαίνεται πως περνάμε στο επόμενο επίπεδο του συνταγμένου ανοίγματος, όπως έχει αρχίσει να διαφαίνεται από τους λαγούς των ημερών αυτών αλλά και από την υποκριτική ρητορική των δήθεν αντιπολιτευόμενων. Ετσι θα μπορέσει το κοπάδι να αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα ψηφιακή κανονικότητα της μεγάλης επανεκκίνησης. Και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και μια εξαιρετική αφορμή να αυξηθούν δραματικά τα τεστ μιας και θα πρέπει να γίνονται διαρκώς στις δραστηριότητες που θα ανοίξουν.
 
Βλέπεις παίρνουν τα μέτρα τους επειδή όσο ο καιρός ανοίγει δε θα βρίσκουν ούτε θετικά ψευτοτέστ χωρις τα οποία δεν μπορούν να συντηρήσουν ούτε την προσομοίωση της πανδημίας. Γι’αυτό θα συμβάλλουμε όλοι με τη βοήθεια του κράτους που θα μας παραχωρεί ενα τεστ την εβδομάδα στον καθένα τα οποία αμφιβάλλω αν θα είναι αρκετά καθώς αυτός ο ιός που μεταδίδεται σαν αστραπή μπορεί να χρειαστεί πάνω από 10 τεστ να εντοπιστεί όπως μας προειδοποίησε ένας βουλευτής για να μη χαλαρώνουμε.  
 
Όλη αυτή η συζήτηση γίνεται φυσικά διότι έχουν περιέλθει στο επίπεδο που έχουν αναγκαστεί να εφαρμόσουν κάθε είδους εκβιασμό βασισμένο στην απόλυτη αντινόηση και συνδιασμένο με κάθε μαρκετίστικη μέθοδο που έχουν ποτέ συλλάβει ούτως ώστε να μας καταφέρουν να κοπανήσουμε τις μεταλλαξιογόνες ενέσεις. Αλλά για εμάς αυτές τις μέρες αναζοπυρώνονται μέσα μας οι φωτεινές μνήμες του έπους που έλαβε χώρα 2 ακριβώς αιώνες πριν και μας υπενθυμίζει πως ο ζυγός δεν αντέχεται καθόλου ενώ η ελευθερία είναι για να κατακτιέται χωρίς αργοπορία. 
 
Μπορείτε να δείτε την εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ 
 
Ο Αγγελος ανέβασε και ένα περιληπτικό τρέιλερ στο νεοταξικό Youtube που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια