Μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 στο Δήμο Κοζάνης

Σε Μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, θα προχωρήσουν οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, στις τοπικές κοινότητες Πρωτοχωρίου και Καισαρειάς στο Δήμο Κοζάνης, καθώς και στον Δήμο Σερβίων.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 και ώρες 12.00 έως 14.00, οι Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) Κοζάνης θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους για COVID-19 με Rapid Τεστ, στην Τοπική Κοινότητα Πρωτοχωρίου του Δήμου Κοζάνης.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα, χωρίς ραντεβού στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας.

Την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 και ώρες 12.00 έως 14.00, οι Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) Κοζάνης θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους για COVID-19 με Rapid Τεστ, στην Τοπική Κοινότητα Καισαρειάς του Δήμου Κοζάνης.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν ελεύθερα, χωρίς ραντεβού στο Πνευματικό Κέντρο της Κοινότητας.

Στη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) και μοριακού ελέγχου (PCR) όπου χρειαστεί, προχωρά ο Δήμος Σερβίων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, λόγω της αυξημένης διασποράς του κορονοϊου SARS-CoV-2 στην ευρύτερη περιοχή. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, κάθε Δευτέρα από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων, τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οδηγίες για ενδιαφερόμενους:

  • Για μετακίνηση αποστολή sms στο 13033 κωδικός 1
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική
  • Να γνωρίζουν τον Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
  • Να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα


Σύνταξη_ Δέσποινα Αμαραντίδου

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια