Μαρίνα Πατούλη: «Eξιτήριο από όλα όσα με πονάνε»

Μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της βιώνει η Μαρίνα Πατούλη λόγω της κρίσης στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Η κρίση στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη καλά κρατεί, αλλά η Μαρίνα Πατούλη, αν και καταβεβλημένη από όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα, διατηρεί την αισιοδοξία της παίρνοντας δύναμη από την αγάπη του κόσμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η κα Πατούλη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια παλιά της φωτογραφία όπου ποζάρει χαρούμενη και ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που της συμπαραστέκονται σε αυτή τη δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

"Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε "Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει", αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας "χάραξαν" τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά… Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!” έγραψε η Μαρίνα Πατούλη στη λεζάντα της ανάρτησης.από medlabgr.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια