Απαγορευτικό (Lockdown) Ένα χρόνο μετά - δεν λειτουργεί, δεν λειτούργησε ποτέ και δεν επρόκειτο να λειτουργήσει


Ανάψτε το μοναχικό κερί στην πιο θλιβερή τούρτα γενεθλίων στον κόσμο! Η πιο καταστροφική δημόσια πολιτική του αιώνα μεγαλώνει και δεν φαίνεται να επιβραδύνεται.
 
19 Μαρτίου 2021 Δείτε το άρθρο του Κit Knightly στο OffGuardian εδώ: https://tinyurl.com/ywtwybjd [1] 
Μετάφραση Απολλόδωρος
 
Ερχόμαστε λοιπόν στις 23 Μαρτίου και στα πρώτα γενέθλια του Απαγορευτικού. Ή, όπως το ονομάζουμε εδώ, οι δύο μεγαλύτερες εβδομάδες στην ιστορία. 
 
1 χρόνος. 12 ημερολογιακοί μήνες. 365 ολοένα και πιο εξαντλητικές μέρες. 
 
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που «2 εβδομάδες για να εξομαλύνουμε την καμπύλη», έγινε ένα προφανές ψέμα. Κάποια στιγμή τον Ιούλιο μετατράπηκε σε ένα άρρωστο αστείο. Η καμπύλη ισοπεδώθηκε, το NHS προστατεύθηκε και το χειροκρότημα ήταν πλούσιο και ουσιαστικό. 
… Και τίποτα από αυτά δεν έκανε καμία διαφορά. 
 
Αυτό δεν ήταν μια θυσία για το «μεγαλύτερο καλό». Δεν ήταν μια σκληρή απόφαση με επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. Δεν ήταν ένα σενάριο κινδύνου-οφέλους. Οι «κίνδυνοι» ήταν στην πραγματικότητα βεβαιότητες και τα «οφέλη» εντελώς φανταστικά. 
 
Επειδή τα Απαγορευτικά (Lockdowns) δεν λειτουργούν. Είναι πολύ σημαντικό να το θυμόμαστε αυτό. 
 
Ακόμα κι αν είστε αγκιστρωμένοι στην πεποίθηση ότι ο "Sars-Cov-2" είναι μια μοναδική διακριτή οντότητα (η οποία απέχει πολύ από το να έχει αποδειχθεί) ή ότι είναι απίστευτα επικίνδυνος (κάτι το οποίο η οποία είναι προφανώς αναληθές), το Απαγορευτικό δεν έχει λειτουργήσει με οποιοδήποτε τρόπο προς αυτή την κατύθυνση δηλαδή του περιορισμού αυτής της υποτιθέμενης απειλής. 
 
Τα Απαγορευτικά Δεν Λειτουργούν. 
 
Δεν κάνουν καμία διαφορά, οι καμπύλες δεν εξομαλύνονται και ο δείκτης R0 δεν πέφτει και οι ζωές δεν σώζονται (το αντίθετο, όπως όλοι έχουμε δει). 
 
Απλώς κοιτάξτε τα γραφήματα. 
Αυτό εδώ, συγκρίνει τους «θανάτους Covid» στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΜΕ Απαγορευτικό) και της Σουηδίας (ΧΩΡΙΣ Απαγορευτικό): 
 
Ή αυτό, που συγκρίνει τους «θανάτους Covid» στην Καλιφόρνια (ΜΕ Απαγορευτικό) και στη Φλόριντα (ΧΩΡΙΣ Απαγορευτικό): 
 
Από τη Λευκορωσία έως τη Σουηδία έως τη Φλόριντα έως τη Νικαράγουα έως την Τανζανία, τα στοιχεία είναι σαφή. Η «Covid», ανεξάρτητα από το τι αυτό σημαίνει σε πραγματικούς όρους, δεν επηρεάζεται από Απαγορευτικά. 
 
Η τοποθέτηση ολόκληρου του πληθυσμού σε κατ' οίκον περιορισμό δεν ωφελεί τη δημόσια υγεία. Στην πραγματικότητα, είναι (μάλλον προβλέψιμο) απίστευτα αντιπαραγωγικό. 
 
Οι ζημιές που προκλήθηκαν από το κλείσιμο επιχειρήσεων, τον περιορισμό της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη, την αναβολή θεραπειών και διαγνώσεων , την αναβολή χειρουργικών επεμβάσεων , την αύξηση της κατάθλιψης, την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας και τη μαζική φτώχεια έχουν συζητηθεί μέχρι κορεσμού. Το μέγεθος των επιπτώσεων δεν μπορεί να υπερτονιστεί περαιτέρω. 
 
Ο Dr.David Nabarro, ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τη Covid-19, δήλωσε για τα Απαγορευτικά, τον περασμένο Οκτώβριο: 
 
Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε το Απαγορευτικό ως το πρωταρχικό μέσο ελέγχου του ιού […] απλά κοιτάξτε τι συνέβη στην τουριστική βιομηχανία… κοιτάξτε τι συμβαίνει στους μικρούς γεωργούς […] φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε διπλασιασμό της παγκόσμιας φτώχειας μέχρι το επόμενο έτος. Μπορεί να έχουμε τουλάχιστον διπλασιασμό του παιδικού υποσιτισμού […] Αυτή είναι μια τρομερή, φρικτή παγκόσμια καταστροφή. " 
 
Μια τρομερή, παγκόσμια καταστροφή . Διπλασιασμός του παιδικού υποσιτισμού . 
 
Η «πανδημία» δεν το προκάλεσε αυτό, τα Απαγορευτικά το προκάλεσαν. Ποτέ δεν επρόκειτο να επιτύχουν τους δηλωμένους στόχους τους. Και επιπλέον, δεν είχαν ποτέ σκοπό να επιτύχουν αυτούς τους στόχους. 
 
Πολύ συχνά η πάντοτε ακίνδυνη για το σύστημα «κριτική» των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης μιλάει για «παραλείψεις» ή «λάθη» ή «ανικανότητα». Οι υποτιθέμενοι επικριτές ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση «πανικοβλήθηκε» ή «αντέδρασε υπερβολικά». Αυτό είναι ανοησία. Η ευκολότερη, πιο φτηνιάρικη δικαιολογία που υπήρξε ποτέ. 
 
«Ωχ» , λένε, με ένα θεατρινίστικο ανασήκωμα των ώμων και ένα ηλίθιο χαμόγελο: «Υποθέτω ότι τα κάναμε μαντάρα!» . Μη κολακευτικό, αλλά καλύτερο από την αλήθεια. 
 
Επειδή η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δεν κάνει λάθος ή φοβάται ή είναι ηλίθια ... είναι κακοήθης. Και ανέντιμη. Και απάνθρωπη. 
 
Όλα τα βάσανα και η δυστυχία που προκαλεί το Απαγορευτικό ήταν εντελώς προβλέψιμα και σκόπιμα επιβλήθηκαν και συνεχίζουν να επιβάλλονται. Για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με τη βοήθεια των ανθρώπων αλλά με οτιδήποτε άλλο που χρειάζεται ώστε να ελέγχουν τους ανθρώπους. 
 
Ήταν περισσότερο από εμφανές για τις περισσότερες από τις τελευταίες πενήντα δύο εβδομάδες ότι η ατζέντα του Απαγορευτικού δεν ήταν η δημόσια υγεία, αλλά να τεθούν τα θεμέλια για τη «νέα κανονικότητα» (New Normal) και για την «μεγάλη επαναφορά» (Great Reset). 
 
Μια σειρά προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να περικόψουν εντελώς τις πολιτικές ελευθερίες σε όλο τον κόσμο, αντιστρέφοντας δεκαετίες (αν όχι αιώνες) κοινωνικής προόδου. Έναν επανα-φεουδαλισμό της κοινωνίας, με το 99% να φοράει χαρούμενα την κάπα του αγρότη-κολλήγου «για να προστατεύσει τους ευάλωτους», ενώ η ελίτ διακηρύσσει προσηλυτίζοντας το παγκόσμιο κοινό στην αξία των κανόνων που όμως η ίδια ελίτ χαρούμενα παραδέχεται ότι δεν ισχύουν για αυτούς. 
 
Και όλοι είδαμε τις ζωές μας να καταστρέφονται και να χάνουμε ένα πολύτιμο έτος. Για το τίποτα. Έχετε κλειδωθεί για «δύο εβδομάδες» που διήρκεσαν 365 ημέρες. Για το τίποτα. 
 
… Ή μάλλον, για τα πάντα. Διότι αυτό προσπαθούν να πάρουν από εμάς. Τα πάντα. Και ο μόνος τρόπος να τους σταματήσετε είναι να μην τους αφήσετε να το πετύχουν. Απλώς να αρνηθείτε να συγκαταθέσετε, να αρνηθείτε να συναινέσετε. 
Ας μην αφήσουμε το Απαγορευτικό να κάνει δεύτερα γενέθλια. 
 
Δικτυογραφία: 
1.-- Lockdown One Year On – It doesn’t work, it never-worked & it wasn’t supposed to work – OffGuardian 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια