Κινδυνεύει από ένοπλους αλλοδαπούς αλλά οι Αρχές ασχολούνται μόνο με τα κορωνοπάρτι! Με δάκρυα καλεί την Πολιτεία να παρέμβει, vid


Κανείς δεν αντέδρασε στην πρώτη του έκκληση...

Θυμάστε τον κύριο Φώτη Γιούνη, κτηνοτρόφο στην Λέσβο που του έσφαζαν τα ζώα οι παράνομοι μετανάστες και φοβάται ακόμα και για την ζωή του;

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, δεν έγινε τίποτα, καθώς οι Αρχές εξετάζουν προσεχτικά τις «ρουφιανιές» για… κορωνοπάρτι και όχι τις καταγγελίες των ακριτών που κινδυνεύουν από ένοπλες, όπως καταγγέλλουν, ομάδες μουσουλμάνων που κυκλοφορούν στα βουνά.

Οι κλοπές συνεχίζονται και ο άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση. Ο κτηνοτρόφος, Φώτης Γιούνης, έγινε γνωστός πριν από μερικές μέρες, όταν κατήγγειλε ότι ένοπλες συμμορίες παράνομων μεταναστών μπήκαν στην εκτροφή του πριν μερικές μέρες και έσφαξαν ζώα, κατσίκια και πρόβατα, από τα οποία ζει την οικογένειά του. Όπως αναφέρει ο κτηνοτρόφος, οι αλλοδαποί χρησιμοποίησαν ως πρόχειρο σφαγείο, ένα παράπηγμα σκεπασμένο με λαμαρίνες που υπάρχει μέσα στο χωράφι του, στο οποίο βρέθηκαν κομμάτια από τα σφαγμένα ζώα. Στο διπλανό ρέμα είχε βρει πεταμένα τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων.

Ο κτηνοτρόφος εξηγεί πως από τα λιγοστά ζώα που έχει στο κοπάδι του, ζει ο ίδιος και η οικογένειά του. Όπως λέει χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια, για να μεγαλώσει ένα ζώο και να αρχίσει να αποδίδει κέρδος στον κτηνοτρόφο. Μέχρι τότε όμως σημειώνει, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, φροντίδα, ζωοτροφές και ατέλειωτες ώρες δουλειάς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
 
Η απορία που εκφράζει ο κτηνοτρόφος είναι πώς οι αλλοδαποί μπαίνουν και βγαίνουν με μαχαίρια και με σακούλες κρέας μέσα στην δομή χωρίς να περνούν από έλεγχο:
 
«Ομάδες ατόμων κυκλοφορούν οπλισμένοι εδώ στα βουνά, παραμονεύουν τις εκτροφές μας και όπως φαίνεται είναι εξοικειωμένοι με την χρήση των μαχαιριών».
 
Θυμηθείτε το βίντεο από το τοπικό «tonisi. gr» και ακούστε τον κτηνοτρόφο που μάχεται κυριολεκτικά για την ζωή του: «Ή θα πάμε φυλακή ή θα πεθάνουμε από το κρύο ή θα μας καθαρίσουν με τα μαχαίρια»!


από el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια